ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδριανόπουλος: "Κυβερνητικό μπάχαλο στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών"

Για μπάχαλο της κυβέρνησης στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, "αν και η αρχική της προσπάθεια δεν ήταν κακή" έκανε λόγο μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 ο πρώην υπουργός, Ανδρέας Ανδριανόπουλος.
andrianopoulos1

«Η κυβέρνηση γελοιοποιήθηκε για ένα θεσμικό ζήτημα» είπε και συνέχισε λέγοντας πρέπει να γίνει η προσπάθεια να μπει μια σειρά σε ένα ομιχλώδες τοπίο. Δεν είναι δυνατόν ο καθένας να παίρνει μια άδεια και να στήνει μια τηλεόραση, δεν μπορεί τη δημόσια περιουσία να την παίρνει ο καθένας και να την κάνει ότι θέλει» τόνισε.

Πρόσθεσε πως υπάρχουν άνθρωποι που πήραν άδεια και τώρα είναι στον αέρα. Ταυτόχρονα είπε πως έχουν ευθύνες οι δικαστές που ενώ ψηφίζεται ένας νόμος, δεν αποφασίζουν αμέσως για τη συνταγματικότητα ή όχι.

Αναφορικά με τα οικονομικά είπε πως αρχικά «δεν είμαστε συνεπείς με τον εαυτό μας και δεν τηρούμε τις υποσχέσεις μας» και δεύτερον «δεν έχουμε ξεκαθαρίσει στους δανειστές πως πρέπει κι εκείνοι να μας διαβεβαιώσουν ότι οι προτάσεις τους θα βοηθήσουν να βγούμε από το αδιέξοδο σε διαφορετική περίπτωση θα έχουν κι εκείνοι συνέπειες».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.