ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι δήλωσε η Μανταλένα Παπαδοπούλου

ΑΝΕΛ: Επιδίωξη Μητσοτάκη το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων

Για μικροκομματικές σκοπιμότητες κατηγόρησε τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου, σημειώνοντας ότι κατά την περιοδεία του στην Ήπειρο «έδειξε καθαρά ότι τα σενάρια για εκλογές εκπορεύονται από τον ίδιο και τους δικούς του κύκλους και αντανακλούν τις προσωπικές επιδιώξεις του, που δεν είναι άλλες από το να ναυαγήσουν οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές και να μην υπάρξει οριστική λύση στο κυρίαρχο θέμα του χρέους».
anel

Για τους ίδιους λόγους, σύμφωνα με τη κ. Παπαδοπούλου, τα σενάρια περί τέταρτου μνημονίου τα υπαγορεύει η Νέα Δημοκρατία του κ. Μητσοτάκη.
Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ τόνισε ότι «θα ήταν πραγματικά επωφελές για τη χώρα. ο κ. Μητσοτάκης -αντί να κοιτάζει τις μικροκομματικές του σκοπιμότητες, να απευθυνθεί στους ομοτράπεζούς τους στο ΕΛΚ για να αντιταχθούν στις αγκυλώσεις και τις ιδεοληπτικές εμμονές του κ. Σόιμπλε σχετικά με το κρίσιμο για την πατρίδα μας ζήτημα του χρέους».

Αναφορικά με το οικονομικό πρόγραμμα της Ν.Δ., υποστήριξε ότι «αν και μιλά για μεγάλες φορολογικές ελαφρύνσεις, τηρεί προκλητικά σιγήν ιχθύος για το ποιες δραστικές περικοπές δαπανών εννοεί».

«Ο κ. Μητσοτάκης κρύβει από τον ελληνικό λαό ότι το πρόγραμμά του περιλαμβάνει οριζόντιες περικοπές σε μισθούς, σε συντάξεις και ομαδικές απολύσεις. Οι υποσχέσεις που δίνει είναι κάλπικες και οι… δεσμεύσεις του κούφιες», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.