Neo

Άνθρακες ο θησαυρός…

Για … «χρυσές κωλοτούμπες» μιλούν οι νέοι του Ποταμιού στον απόηχο της υπογραφής Σταθάκη που επιτρέπει στην εταιρεία Ελληνικός Χρυσός να εγκαθιδρύσει μονάδα εμπλουτισμού στις Σκουριές.

«Είναι σχεδόν βέβαιο πια, πως ο ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά ο κ. Τσίπρας ετοιμάζονται με γοργούς ρυθμούς για τους ολυμπιακούς του Τόκιο 2020 στο άθλημα της ρυθμικής γυμναστικής. Με απανωτές κωλοτούμπες, που θα ζήλευε και ο Ιωάννης Μελισσανίδης συνεχίζεται το πρόγραμμα της κυβέρνησης, με prime time σίριαλ των Σκουριών», λένε, θυμίζοντας πως οι πάλαι ποτέ ‘επαναστάτες’ κύριοι Τσίπρας, Σκουρλέτης, Σταθάκης και φυσικά η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Ιγγλέζη που συνηγόρησαν στην απόφαση υπέρ του Ελληνικού Χρυσού, μέχρι πρότινος οργάνωναν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας εναντίον της επένδυσης.

«Άνθρακες ο θησαυρός, σύντροφοι...», λένε, υποστηρίζοντας πως αν η απάντησή τους είναι πως πλέον οι όροι είναι ότι η εταιρεία θα σέβεται το περιβάλλον, θα πρέπει να απαντήσουν γιατί δεν το έκαναν νωρίτερα αφού αυτή ήταν η λύση. «Τι έγινε πίσω απ τις κουρτίνες; Μήπως η(ψευτο)επανάσταση της Κυβέρνησης σταματάει εκεί που ξεκινάει η καρέκλα και τα συμφέροντα;», καταλήγουν.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. dimitris 7:18 21/11/2016

    Οι ξεπουλημενοι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πράγματι πάνε για χρυσό στην κωλοτουμπα αλλά μήπως εσείς
    οι παραποτάμιοι δεν είστε ξεπουλημενοι ? το μνημόνιο δεν έχει την ψήφο σας κοπροσκυλα ?

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.