ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Γεροβασίλη θα ανακοινώσει το νέο σχήμα

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον ανασχηματισμό

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος.

Ο ανασχηματισμός αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των επομένων ωρών, με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος βρίσκεται από το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου, να έχει ξεκινήσει τις σχετικές επικοινωνίες, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι επίσημες ανακοινώσεις για τη νέα σύνθεση του κυβερνητικού σχήματος θα πραγματοποιηθούν από τη νυν κυβερνητική εκπρόσωπο, Όλγα Γεροβασίλη.

Ωστόσο, πριν καν γίνουν από το Μαξίμου οι σχετικές ανακοινώσεις, το ενδιαφέρον εστιάζεται στην τύχη 4 συν 1 προσώπων, που θα κρίνουν και κατά πόσον ο ανασχηματισμός θα δώσει αέρα ανανέωσης στην κυβέρνηση ή... θα είναι μία από τα ίδια.

Συγκεκριμένα, τα φώτα όλων πέφτουν στον Νίκο Παππά, τον Πάνο Σκουρλέτη, την Όλγα Γεροβασίλη, τον Γιώργο Κατρούγκαλο αλλά και τον Γιώργο Σταθάκη, αφού όλα δείχνουν ότι αυτές θα είναι οι βασικές φημολογούμενες «καραμπόλες» που θα κρίνουν το εύρος και την επίδραση του ανασχηματισμού στην πολιτική επικαιρότητα.

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 19:29 04/11/2016

    Τι ανασχηματισμό να κάνει ο ανίκανος καραγκιόζης Τσίπρας; Ανασχηματισμός από υλικά κατεδάφισης δεν γίνεται.Κυβέρνηση Συριζαίων καραγκιόζηδων φεύγει, κυβέρνηση Συριζαίων παλιάτσων και κλόουν έρχεται.Πολύ λίγο θα κρατήσει η νέα κυβέρνηση στα τέσερα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όποια και άν είναι η συνθεσή της.Εκλογές τώρα φασιστόμουτρα.

  2. Προσέξτε πάλι το » vision » του Κουρουμπλή για την Ελληνική Ναυτηλία !
    Ποσά διαμερίσματα είπατε οτι εχει ο εν λογω καραβοκύρης ;

  3. Δεν κρύβεται η βιασύνη του ΤΣΙΠΡΑ , οπως και η χαρά της «πουτ@@@ στο @@@@@ » να διορίσει υπουργό Δικαιοσύνης τον Φώτη Κοθβέλη !
    Eρνται Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.