ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΟΑΣΘ

Μπουτάρης: Η Θεσσαλονίκη δεν μπορεί να μείνει χωρίς λεωφορεία ούτε για μια ώρα

Η Θεσσαλονίκη «δεν μπορεί να μείνει χωρίς αστική συγκοινωνία, χωρίς λεωφορεία, ούτε για μια ώρα», δήλωσε ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος την Τρίτη συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη με τους φορείς της πόλης, εν όψει της εξαγγελθείσας επίσχεσης εργασίας των εργαζομένων του ΟΑΣΘ.

Ο κ. Μπουτάρης υπογράμμισε ότι το ζήτημα μπορεί να επιλυθεί από τον αρμόδιο υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη ή και από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, όπου παρευρέθηκε και ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης πρότεινε στους φορείς να ζητήσουν από κοινού από τον αρμόδιο υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη, συνάντηση στην Αθήνα, το αργότερο ως την Τρίτη 22 Νοεμβρίου, προκειμένου να επιλυθεί το ζήτημα της καταβολής των δεδουλευμένων των εργαζομένων, αλλά και για να ενημερωθούν για τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης σε ό,τι αφορά το μέλλον των αστικών συγκοινωνιών στη Θεσσαλονίκη.
Ο κ. Μπουτάρης πρότεινε επίσης, οι φορείς από κοινού να καλέσουν το σωματείο εργαζομένων του ΟΑΣΘ, να αναβάλει προσωρινά την εξαγγελθείσα επίσχεση εργασίας, έως ότου επιτευχθεί η συνάντηση με τον υπουργό.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.