ΚΟΣΜΟΣ

Με σύνθημα

Χιλιάδες Αμερικανοί διαδηλώνουν κατά του Τραμπ

f1

Μεγάλες διαδηλώσεις σε τουλάχιστον επτά πόλεις - Επίκεντρο η Νέα Υόρκη και ο Trump Tower - «Απεχθάνομαι τον Τραμπ γιατί εκπροσωπεί το μίσος» δηλώνουν διαδηλωτές
Μπορεί ο Ντόναλντ Τραμπ στην πρώτη ομιλία του να επιχείρησε να φανεί ενωτικός λέγοντας ότι θα είναι ο πρόεδρος όλων των Αμερικανών, εντούτοις όσα είπε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου φαίνεται ότι εξακολουθούν να επηρεάζουν καθώς δεκάδες χιλιάδες Αμερικανοί βγήκαν στους δρόμους το βράδυ της Τετάρτης για να διαδηλώσουν κατά του νέου προέδρου των ΗΠΑ.

Σε τουλάχιστον επτά μεγάλες πόλεις, ανάμεσα στις οποίες η Νέα Υόρκη, το Σικάγο και η Φιλαδέλφεια, χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν με κυρίαρχο σύνθημα «δεν είναι αυτός ο πρόεδρός μας».

Η μεγαλύτερη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη με επίκεντρο τον Trump Tower τον πύργο-σύμβολο για το νέο πρόεδρο των ΗΠΑ με τον Guardian να κάνει λόγο για δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους.

«Απεχθάνομαι τον Τραμπ γιατί εκπροσωπεί το μίσος, τη διαφθορά και την έλλειψη ανοχής» δήλωσε ένας 19χρονος διαδηλωτής από το Μπρούκλιν.

Οι διαδηλωτές στο «μεγάλο μήλο» κρατούσαν αυτοσχέδια πλακάτ στα οποία έγραφαν «Ενωμένοι Κατά του Μίσους» και «Οι Γυναίκες κατά του Τραμπ» φωνάζοντας συνθήματα όπως «δεν είναι ο πρόεδρός μας» και «εμείς απορρίπτουμε τον πρόεδρο που εξελέγη».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.