ΕΛΛΑΔΑ

Για λόγους ασφαλείας

Δεν θα μιλήσει στην Πνύκα ο Ομπάμα

Ματαιώνεται για λόγους ασφαλείας η ομιλία Ομπάμα στον αρχαιολογικό χώρο της Πνύκας, την οποία περιελάμβανε ο αρχικός σχεδιασμός της επίσκεψης του απερχόμενου αμερικανού προέδρου των ΗΠΑ στην Αθήνα.
pnika

Οι πληροφορίες που είδαν το φως τις δημοσιότητας της προηγούμενες ημέρες έκαναν λόγο για ομιλία του Μπάρακ Ομπάμα στο πλάτωμα του τηλεσκοπίου Δωρίδη, στον αρχαιολογικό χώρο των Δυτικών Λόφων, με σύμφωνη γνώμη του ΚΑΣ που γνωμοδότησε θετικά για την προσωρινή παραχώρηση χρήσης.
Η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί για τις 16 Νοεμβρίου, με φόντο την Ακρόπολη, και «θα επικεντρωνόταν στις αξίες της Δημοκρατίας».
Εντός της ημέρας αναμένεται ανακοίνωση για το περιεχόμενο του νεότερου -για την ακρίβεια, οριστικού- σχεδιασμού του ταξιδιού Ομπάμα -σημειωτέον, η ομιλία στην Πνύκα δεν είχε ανακοινωθεί επισήμως από την αμερικανική πλευρά.
Ο Μπάρακ Ομπάμα θα φτάσει στην Ελλάδα στις 15 Νοεμβρίου. Κατά τη διάρκεια της διήμερης παραμονής του θα έχει συναντήσεις με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.