ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μόνο ο Μητσοτάκης θα είναι παρών

Δείπνο Ομπάμα: Πήραν πίσω τις προσκλήσεις στους πολιτικούς αρχηγούς

Η κυβέρνηση πήρε πίσω τις προσκλήσεις προς τους πολιτικούς αρχηγούς, εξηγώντας πως είναι δείπνο εργασίας και όχι επίσημη επίσκεψη. Έτσι, δικαίωμα να παραστεί στο δείπνο έχει μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
proedriko_megaro

«Απαράδεκτη» χαρακτηρίζει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, την απόφαση να παρίσταται στο δείπνο με τον Αμερικανό Πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα, μόνο ο πρωθυπουργός, κυβερνητικά στελέχη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με δήλωσή του ο Βασίλης Λεβέντης επισημαίνει: «Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ενημερώθηκε από την Προεδρία της Δημοκρατίας, ότι στις συναντήσεις και στο δείπνο των ελληνικών αρχών με τον Αμερικανό πρόεδρο Μ. Ομπάμα, από το πολιτικό κόσμο της Ελλάδος θα παρίστανται μόνο ο πρωθυπουργός, κυβερνητικά στελέχη και ο Κ. Μητσοτάκης.

Θεωρούμε ότι η απόφαση αυτή είναι απαράδεκτη, προδίδει κλειστοφοβική διπλωματία και δείχνει ότι εμποδίζουν κάποιοι τον αμερικανό πρόεδρο να γίνει γνώστης των θέσεων των υπολοίπων κομμάτων. Στην Ελλάδα την πτώχευση την έφεραν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολιτικός κληρονόμος του ΠΑΣΟΚ. Συνεπώς, επαφή με τον ξένο επίσημο θα έχουν μόνο αυτοί που με την συμπεριφορά τους, των τελευταίων δεκαετιών κατέστρεψαν την Ελλάδα».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Mόνο για φρου – φρού κι´αρώματα είσαι Βασιλη Λεβέντη και σαν στρείδι κολλάς όπου οσφριζεσαι μάσα και πολιτική προβολή !
    Θέλεις να αποδείξεις οτι έχεις πολιτικό εκτόπισμα, ενώ είσαι φελλός γιαυτό και επιπλέεις σε ελληνικά ταραγμένα νερά , οταν αλλοι , ικανοί , τιμιοι , εργατικοί , ηθικοί και οραματιστές με προϋπηρεσία και αποδεδειγμένες ευεργετικές για το σύνολο πράξεις, με αφοσίωση για τα κοινά, ειναι εκτός ΒΟΥΛΗΣ … και συ τσαρλατάνε το παίζεις Αρχηγός !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.