ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Δραματική η κατάσταση στο Χαλέπι

Δραματική παραμένει η κατάσταση στο Χαλέπι, όπου περισσότεροι από 45 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα από βομβαρδισμό με πυρά πυροβολικού στο ανατολικό τμήμα της πόλης που βρίσκεται υπό τον έλεγχο των ανταρτών, σύμφωνα με τα σωστικά συνεργεία. Παράλληλα το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Συρίας SANA μετέδωσε ότι οκτώ άνθρωποι, ανάμεσά τους δύο παιδιά, έχασαν τη ζωή τους από τον βομβαρδισμό δυνάμεων των ανταρτών με στόχο συνοικίες στα δυτικά της πόλης που ελέγχονται από την κυβέρνηση.

Η ίδια πηγή, επικαλούμενη πηγή της αστυνομίας του Χαλεπίου, μετέδωσε ότι οι βομβαρδισμοί έπληξαν τις περιοχές Αανταμίγια, το Νέο Χαλέπι και την Φουρκάν και από αυτούς τραυματίστηκαν επτά άνθρωποι.

Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων τουλάχιστον 50.000 άνθρωποι έχουν εκτοπιστεί από το ανατολικό Χαλέπι εξαιτίας των σφοδρών συγκρούσεων τις τελευταίες τέσσερις ημέρες, ενώ η κυβέρνηση Άσαντ έχει συλλάβει και ανακρίνει εκατοντάδες από τους εκτοπισμένους περιοχών του ανατολικού Χαλεπίου, πληροφορία που διαψεύδεται από πηγή του συριακού στρατού.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.