ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εγκρίθηκαν 30 προσλήψεις για το Μουσείο της Ακρόπολης

Εγκρίθηκε και ξεκινούν οι σχετικές διαδικασίες για την πρόσληψη 30 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.), διάρκειας οκτώ μηνών, στο Μουσείο Ακρόπολης
mousioAkropolis

Συγκεκριμένα, την κίνηση των διαδικασιών πρόσληψης τριάντα (30) ατόμων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ως προσωπικό ασφαλείας, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και για χρονικό διάστημα οκτώ (8) μηνών, στο Μουσείο Ακρόπολης, για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών του.

Η πρόσληψη των ως άνω ατόμων θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21, παρ. 1 του Ν. 2190/94 «Σύσταση ανεξάρτητης αρχής για την επιλογή προσωπικού και ρύθμιση θεμάτων διοίκησης» (Φ.Ε.Κ. 28/Α ́/1994),όπως ισχύει.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 23:41 10/11/2016

    Ή βρώμικη και δοσίλογη κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κατήργησε την κάρτα πολιτισμού μία κάρτα σταθμό που επέτρεπε σε παλινοστούντες και ομογενείς να μπαίνουν δωρεάν στα Ελληνικά Μουσεία και τους Ελληνικούς Αρχαιολογικούς χώρους.Την ίδια ώρα το βρώμικο παρακράτος των ξένων τοκογλύφων διορίζει κομματόσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ και φτιάχνει HOT SPOT για τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες.Ο Τσίπρας και ο Καμμένος είναι οι προδότες και οι εκτελεστές των Ελλήνων.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.