ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος: Διαχωριστική γραμμή από την Ενωση Ανώτατων και Ανώτερων Δικαστών και Εισαγγελέων

Μετά την Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων και η Ενωση Εισαγγελέων Ελλάδος τραβά διαχωριστική γραμμή από την υπο σύσταση Ενωση Ανώτατων και Ανώτερων Δικαστων και Εισαγγελέων.
enosi

Ειδικότερα, η  Ε.Ε.Ε. σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «αποτελεί το μοναδικό πόλο συσπείρωσης της ισταμένης Δικαιοσύνης  και ότι περιλαμβάνει το σύνολο των εισαγγελικών λειτουργών (μεταξύ των οποίων και οι ανώτεροι και ανώτατοι), οι οποίοι συνεχίζουν τις προσπάθειες τους για την ευόδωση των σκοπών της, όπως αυτοί, με κρυστάλλινη καθαρότητα αναφέρονται στο καταστατικό της.

Ακόμη, το  Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, προσκαλεί τα μέλη της «και ιδιαίτερα τους ανώτατους εισαγγελικούς λειτουργούς να πυκνώσουν τις γραμμές του αγώνα μας αναλαμβάνοντας το μέρος της ευθύνης που τους αναλογεί στη λειτουργία της Ενώσεώς μας, ενεργοποιούμενοι στα πλαίσια του καταστατικού,   για να διατηρηθεί  συμπαγής η ενότητα μας και να ακούγεται παντού δυνατή και αδιάσπαστη η φωνή μας προκειμένου να καθίσταται απόλυτα σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι αποτελούμε ένα αυτοδύναμο και αυτοτελές σώμα που δεν ακολουθεί αλλά προηγείται, ελέγχει, προτείνει και εισακούεται».

Υπενθυμίζεται ότι η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων ειχε διατυπώσει την αντιθεσή της στο ίδιο θέμα  χαρακτηρίζοντας την κίνηση αυτή διασπαστική.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Όπου η άθλια και καταστρεπτική αυτή διακυβέρνησης απο ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ πολιτικούς δεν μπορεί να εξαγοράσει τίμιους λειτουργούς στην δικαιοσύνη και αλλού,
  Προσπαθεί να τους διχάσει .
  Απτό παράδειγμα του γεγονότος αυτού ειναι η υπό σύσταση νεα » συνδικαλιστική » αντιπροσώπευση » ανωτάτων και ανώτερων δικαστών και εισαγγελέων».
  Τι ειναι το ζητούμενο εδώ ;
  Μηπως η παραβίαση του γράμματος και του πνεύματος του Συνταγματος μας για το όριο
  ηλικίας των ανωτάτων θέσεων στην Ελληνική Δικαιοσύνη ;
  Για τις τηλεοπτικές άδειες , η » κωλλησιεργία μερικών «δεν πέρασε , ουτε οι παρακολουθήσεις δικαστών απο την κλειδαρότρυπα !
  Μηπως μερικοί θεωρούν οτι την Δικαιοσύνη στην Ελλαδα την εκφράζει ο Τσιπρας ,
  η αξιότιμος ΠτΑΠ κ. ΘΑάνου και πέντε -έξη ακομη νοματαίοι που θεωρούν εαυτούς υπεράνω του Συνταματος και κανείς άλλος ;
  Την Ελληνική οπως και την παγκοςμια Δικαιοσύνη κυρίες και κύριοι την εκφράζει και την θέτει εντός της ευπρέπειας, της συνείδησης και σκοπού του το ιδιο το ΔΙΚΑΙΟ !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.