ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Καταθέτει το θύμα, Σ. Πουλικόγιαννης

Ένταση στη δίκη της Χρυσής Αυγής με μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων

Σε προσωρινή διακοπή οδηγήθηκε η δίκη της Χρυσής Αυγής, καθώς έξω από την αίθουσα σημειώθηκε ένταση μεταξύ μελών αντιφασιστικών οργανώσεων και μελών της Χρυσής Αυγής.

Ενώ είχε ξεκινήσει να καταθέτει, για δεύτερη ημέρα, ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής, Σωτήρης Πουλικόγιαννης, ακούστηκαν έντονες φωνές και φασαρία από την είσοδο του κοινού. Σχεδόν αυτόματα, μέλη της ΧΑ που ήταν ήδη στις θέσεις τους στο ακροατήριο σηκώθηκαν και κατευθύνθηκαν προς την πλευρά που ακούστηκαν οι φωνές. Η πρόεδρος διέκοψε για λίγο τη διαδικασία, ώστε να πέσουν οι τόνοι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ένταση δημιουργήθηκε όταν μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων που είχαν περάσει τον πρώτο έλεγχο για να μπουν στη δικαστική αίθουσα, ήρθαν αντιμέτωποι με ομάδα της Χρυσής Αυγής και ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ τους.

Το δικαστήριο επανήλθε πριν λίγο και αφού προηγουμένως μπήκε στη δικαστική αίθουσα, από την είσοδο των δικηγόρων και των δημοσιογράφων και συνοδεία αστυνομικής δύναμης, η ομάδα αντιφασιστών οι οποίοι είχαν τις γροθιές σηκωμένες ψηλά.

Η δίκη ξανάρχισε με την κατάθεση του Σωτήρη Πουλικόγιαννη, με ερωτήσεις των συνηγόρων Πολιτικής αγωγής από την πλευρά του ΠΑΜΕ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.