ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τηλεοπτικές άδειες

Επιμένει η ΝΔ για τη σύνθεση ΕΣΡ

Ενόψει της διάσκεψης των Προέδρων της Πέμπτης ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ κ. Τσιάρας και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν. Δένδιας κάλεσαν εκτάκτως τους δημοσιογράφους και δήλωσαν ότι είναι έτοιμη η ΝΔ ακόμη και στο παρά 5' μιας διαφαινόμενης αποτυχημένης διάσκεψης των Προέδρων να συμβάλλει και να περισώσει το κύρος της.
nea_dimokratia

Ζήτησε από την κυβέρνηση και προσωπικά από τον Πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρα να καταργήσει το νόμο Παππά, να αποσύρει τον αριθμό τέσσερα από τις τηλεοπτικές άδειες και να συμβάλλει στο ΕΣΡ με προσωπικότητες εγνωσμένου κύρους.

Είπαν ακόμη ότι το ΕΣΡ υφίστατο και καταργήθηκε με τροπολογία Παππά. Είχε τέσσερα μέλη και μπορούσε να λειτουργήσει, αλλά όλο αυτό που δημιουργήθηκε ήταν επειδή η κυβέρνηση ήθελε να ελέγξει το τηλεοπτικό τοπίο, εξού προέκυψε και η υπόθεση Καλογρίτσα. Στόχος της ΝΔ είναι να προασπίσει τις προβλέψεις του Συντάγματος και αν η κυβέρνηση αφήσει την αδιαλλαξία θα μπορούσε όπως ειπώθηκε να βρεθεί πεδίο συναίνεσης.

Είπαν επίσης ότι η θέση του ΠαΣοΚ να ψηφίσει υπέρ των δύο τροπολογιών του Παππά μας δημιούργησε εντύπωση και ότι η ΝΔ επιθυμεί την σύσταση του ΕΣΡ αλλά η κυβέρνηση την εμποδίζει

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.