ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έμφαση στη μικρή λιανική

Εθνική Τράπεζα: Φθηνές χρεώσεις για συναλλαγές με κάρτες

Στη μικρή λιανική, με στόχο τη δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος, στο οποίο οι κάτοχοι καρτών πληρωμής και οι επιχειρήσεις που αποδέχονται πληρωμές, μέσω τερματικών POS, θα συναλλάσσονται, απολαμβάνοντας υψηλού επιπέδου και μειωμένου κόστους υπηρεσίες, δίνει έμφαση η Εθνική Τράπεζα.

Ειδικότερα και σε συνέχεια πρόσφατων πρωτοβουλιών της, η Εθνική Τράπεζα ανακοινώνει ένα νέο πλαίσιο συνεργασίας με όλες τις επιχειρήσεις πώλησης καπνικών προϊόντων, περίπτερα, καταστήματα ψιλικών ειδών και minimarket, μέσω του οποίου παρέχονται ελκυστικοί όροι τόσο για την απόκτηση τερματικών συσκευών αποδοχής καρτών πληρωμής POS, όσο και για τις προμήθειες εκκαθάρισης των συναλλαγών.

Οι προμήθειες εκκαθάρισης συναλλαγών θα λειτουργούν συνδυαστικά με την ειδική τιμολόγηση (προμήθεια εκκαθάρισης 0,50% των μικροσυναλλαγών έως 10 ευρώ) για όλες τις ατομικές επιχειρήσεις, ομόρρυθμες και ετερόρρυθμες εταιρείες που έχει ήδη ανακοινώσει η τράπεζα.

Οι επιχειρήσεις πλέον της μικρής λιανικής θα έχουν την δυνατότητα να εξυπηρετούν πελάτες κατόχους χρεωστικών, πιστωτικών και προπληρωμένωνκαρτών που επιθυμούν να πληρώσουν με κάρτες πληρωμών, να αυξήσουν την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις στα καταστήματά τους, ενισχύοντας την εικόνα της επιχείρησής τους και να αποδέχονται ανέπαφες συναλλαγές με κάρτες «contactless». Επίσης, να μειώσουν διαχειριστικά λάθη, μέσω διασύνδεσης των ταμειακών μηχανών με τα τερματικά POS, να περιορίσουν δραστικά το κόστος που προκύπτει από τη διαχείριση των μετρητών και να λειτουργήσουν σε ένα ασφαλέστερο περιβάλλον, καθώς μειώνονται τα μετρητά στα ταμεία τους.

Αναλυτικές πληροφορίες για το πλαίσιο συνεργασίας με τις επιχειρήσεις της μικρής λιανικής, το οποίο θα ισχύει έως 28 Φεβρουαρίου 2017, μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι άμεσα από τα όλα τα καταστήματα της τράπεζας ή το τηλεφωνικό κέντρο 181818.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Aggelos 23:37 08/01/2017

    Εχω καταστημα μινι μαρκετ ποσο χρεωνονται οι συναλαγεσ με πιστωτικεσ καρτεσ

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.