ΚΟΣΜΟΣ

Εβγαλε 1 εκατ. ευρώ σε ένα 24ωρο πουλώντας σαπούνια

Άλλαξε η ζωή της σε μια ημέρα. Ο λόγος για την φαρμακοποιό Ντανιέλ Ντι Πίλα, η οποία σκέφτηκε να δημιουργήσει σαπούνι από φρέσκο κατσικίσιο γάλα, προκειμένου να βοηθήσει πελάτες της με δερματικές παθήσεις και τελικά έγινε... εκατομμυριούχος.
goatsoap2

«Δεν υπήρχε ούτε ένα φυσικό προϊόν που να με ικανοποιούσε και να με κάνει το προτείνω σε άτομα με ευαίσθητο δέρμα», δήλωση Ντάνιελ, στο news.com. au, εξηγώντας πως γεννήθηκε η ιδέα.

«Άρχισα να κάνω έρευνα σχετικά με εναλλακτικές λύσεις και διαπίστωσα πως το κατσικίσιο γάλα έχει θεραπευτικές ιδιότητες. Έχει ουσιαστικά το ίδιο ph με το ανθρώπινο δέρμα», τόνισε.

Η φαρμακοποιός λαμβάνοντας θετικά μηνύματα από τις πωλήσεις στην Αυστραλία όπου ζει, πήρε τη μεγάλη απόφαση να επεκταθεί στην Κίνα. Και χτύπησε φλέβα χρυσού.... Μέσα από το ηλεκτρονικό εμπόριο κατάφερε μέσα σε 24 ώρες να βγάλει ένα εκατ. δολάρια!

«Είμαστε πολλοί ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Διπλασιάσαμε τον τζίρο μας σε σύγκριση με το περασμένο έτος», είπε.

Σημειώνεται ότι η συλλογή της περιλαμβάνει περισσότερα από 40 προϊόντα, μεταξύ των οποίων και σειρά για παιδιά. Επίσης είναι η πρώτη εταιρεία που δημιουργεί αντηλιακό από γάλα.

goatsoap

goatsoap4

Πηγή: umoney.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.