ΚΟΣΜΟΣ

Φάρατζ: Συμβουλευτικό το δημοψήφισμα για το Brexit

Ο Νάιτζελ Φάρατζ αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι το δημοψήφισμα για την έξοδο από την ΕΕ ήταν μόνο «συμβουλευτικό» αφού συγκρούστηκε ζωντανά στην τηλεόραση με την επικεφαλής ενάγοντα σχετικά με το θέμα.
farage--2-thumb-large

Ο ηγέτης του UKIP και η Τζίνα Μίλερ, της οποίας οι προσπάθειες οδήγησαν το Ανώτερο Δικαστήριο να αποφανθεί κατά του δικαιώματος της Τερέζα Μέι να ενεργοποιήσει το άρθρο 50 χωρίς τη ψηφοφορία του Κοινοβουλίου ήταν καλεσμένοι στο σόου του Andrew Marr Show την Κυριακή το πρωί.

Αφού παραχώρησαν ξεχωριστές συνεντεύξεις ο Φάρατζ προκάλεσε την Μίλερ λέγοντας: "Θέλω μόνο να ρωτήσω - ποιο μέρος της λέξης «ΦΕΥΓΟΥΜΕ» (LEAVE) δεν καταλαβαίνετε;".

Χωρίς να πέσει στην παγίδα η Μίλερ απάντησε ότι δεν είναι αυτή « ο πολιτικός της παρέας» και ότι η μήνυσή της κατά της κυβέρνησης σχεδιάστηκε για να ξεκαθαρίσει η έλλειψη «νομικής ασφάλειας» για το πώς θα πρέπει να αρχίσει η διαδικασία του Brexit .

Ο Φάρατζ απάντησε ότι η κα Μίλερ  "έδωσε την ευκαιρία σε όσους υποστηρίζουν ότι το δημοψήφισμα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πρέπει να αφήσουμε την ενιαία αγορά  να ανατρέψουν την επιθυμία της Μέι αλλά και την εντολή που πήρε».

Και πρόσθεσε: «Αν συμβεί αυτό, θα έχετε προκαλέσει, νομίζω, τη μεγαλύτερη πολιτική αναστάτωση που έχουμε δει ποτέ."

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.