ΕΛΛΑΔΑ

Προκλήσεις από τους χρυσαυγίτες

#GDtrial: Νέα ένταση στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Με την εξέταση του μάρτυρα Σωτήρη Πουλικόγιαννη από την υπεράσπιση των χρυσαυγιτών συνεχίζεται η δίκη στο Εφετείο, που ξεκίνησε στις 9:37 με παρόντες τους κατηγορούμενους Καστρινό και Κομιανό. Η διαδικασία διεκόπη για λίγο λόγω της έντασης που προκάλεσαν οι συνήγροι των νεοναζί και συνεχίστηκε λίγο μετά τις 10:30.
diki-tis-xrusis-augis

Στην επανέναρξη της δίκης η πρόεδρος ενημέρωσε ότι υπήρξε απειλητικό τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας. Έγινε ο σχετικός έλεγχος και η δίκη συνεχίζεται. Η πρόεδρος σύστησε και στις δύο πλευρές να αποφεύγονται οι διακοπές στη δίκη ώστε να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί η εξέταση του μάρτυρα. Τελικά η πρόεδρος απέρριψε την προσφυγή των συνηγόρων της Χρυσής Αυγής να ερωτηθεί ο μάρτυρας για τα γεγονότα του 2011 (σ.σ.: όταν είχαν σημειωθεί επεισόδια σε διαδήλωση όπου το μπλοκ του ΠΑΜΕ είχε δεχτεί επίθεση) ως άσχετη με τη δίκη.

Στη συνέχεια διαβάστηκε στο δικαστήριο και διανεμήθηκε στους δημοσιογράφους δήλωση των συνηγόρων Πολιτικής Αγωγής του ΠΑΜΕ για τα γεγονότα της 20ής Οκτωβρίου του 2011. Τελικά το δικαστήριο αποφάσισε να μην καταχωρισθεί στα πρακτικά.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.