ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αιχμές για Βενιζέλο

Γεννηματά: Να μαζευτούν οι αδέσποτες προσωπικές φιλοδοξίες

Σε αυστηρή δημόσια προειδοποίηση προς την πλευρά του Ευάγγελου Βενιζέλου προχώρησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στον realfm 97.8, με αφορμή τη στάση του προκατόχου της στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών.
fofivenizelos

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε: «Ο κ. Βενιζέλος εξέφρασε την προσωπική του άποψη στο θέμα της ψήφισης της τροπολογίας πριν από λίγες μέρες. Οταν εγώ δίνω τη μάχη της πολυφωνίας, δεν μπορώ να μην το επιτρέπω στο εσωτερικό του κόμματός μου. Ομως, στον δημόσιο λόγο όλοι είναι υποχρεωμένοι να σέβονται τις συλλογικές αποφάσεις που παίρνονται δημοκρατικά».

Και πρόσθεσε: «Κανένας δεν μπορεί να βάζει το εγώ μπροστά από το εμείς. Είμαστε σε μία πάρα πολύ κρίσιμη περίοδο η δημοκρατική παράταξη και οι δημοσκοπήσεις και η σχέση με τον κόσμο, με τη βάση, δείχνουν ότι βελτιωνόμαστε, ξανασυναντιόμαστε με τον κόσμο που θέλουμε να εκφράσουμε και κανένας δεν μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα σε αυτή την πορεία ανάκαμψης της δημοκρατικής παράταξης, η οποία συνδέεται άμεσα με την ανάκαμψη της χώρας».

Στην επισήμανση ότι η απάντησή της ακούγεται και σαν προειδοποίηση, η κ. Γεννηματά ανέφερε:

«Το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί, έχουμε ένα διήμερο συναντήσεων και διαδικασιών των κομματικών μας οργάνων. Εκεί ακριβώς θα επιβεβαιωθεί και θα επικυρωθεί από όλους η γραμμή του αυτόνομου πόλου, της εθνικής γραμμής που έχει ανάγκη η χώρα και της εθνικής συνεννόησης που χρειάζεται για να επιτευχθεί αυτή η εθνική γραμμή. Το μήνυμα από το οδοιπορικό που μεταφέρω -γιατί έχω κάνει περιοδείες σχεδόν σε όλη την Ελλάδα το τελευταίο διάστημα- είναι ότι θα πρέπει όλοι να μαζέψουν τις αδέσποτες προσωπικές τους φιλοδοξίες τους.

Οπως τόνισε η ίδια, «άνθρωποι που στηρίχθηκαν και τιμήθηκαν από το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, εφόσον αποδέχονται αυτό το συγκεκριμένο ιδεολογικό και πολιτικό πλαίσιο που έχουμε θέσει, θα πρέπει να δουλέψουν, να συμπορευτούν, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και συλλογικά να ξανακάνουμε μεγάλη τη δημοκρατική παράταξη».

Και συνέχισε: «Άνθρωποι που δήλωσαν ότι ψήφισαν Νέα Δημοκρατία στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις ή προτίθεται να το κάνουν στις επόμενες, δεν μπορούν να κόπτονται για την Κεντροαριστερά».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.