ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Γυναίκα πέταξε το νεογέννητο στα σκουπίδια για να προλάβει μια πτήση

Σοκ προκαλεί η είδηση από την Αυστρία για μια νεαρή μητέρα που πέταξε το νεογέννητο παιδί της σε έναν κάδο απορριμμάτων στο αεροδρόμιο της Βιέννης προκειμένου να μην χάσει την πτήση της.
pay-cen_babytoilet_02

Το άτυχο βρέφος βρέθηκε τυλιγμένο σε μια πλαστική τσάντα στα σκουπίδια από τους καθαριστές του αερολιμένα, οι οποίοι άκουσαν το κλάμα του και έσπευσαν να το σώσουν. Δυστυχώς, το μωρό δεν κατάφερε να επιβιώσει και κατέληξε αργότερα στο νοσοκομείο.

Όσον αφορά τη μητέρα του βρέφους - μια φοιτήτρια από τη Νιγηρία - εντοπίστηκε να κοιμάται σε μια αίθουσα αναμονής, καλυμμένη με αίματα. Η ίδια ισχυρίστηκε πως όταν γέννησε το άτυχο μωρό, αυτό ήταν ήδη νεκρό.

Σύμφωνα με αυστριακά ΜΜΕ η γυναίκα ταξίδευε από τη Λευκορωσία με τελικό προορισμό την Ουάσινγκτον των ΗΠΑ και δεν ήθελε να χάσει την ενδιάμεση πτήση της.

Η νεαρή φοιτήτρια συνελήφθη, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας στο βρέφος, προκειμένου να εξακριβωθεί η αιτία του θανάτου του. Σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα της Αυστρίας η γυναίκα μπορεί να καταδικαστεί από 6 μήνες έως πέντε χρόνια φυλάκισης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.