ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Γλειφιτζούρια σοκολάτας

Υλικά
400 γρ. κουβερτούρα
καλαμάκια για γλειφιτζούρια

Εκτέλεση
Σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα. Μεταφέρουμε τη λιωμένη κουβερτούρα σε χωνάκι από λαδόκολλα. Κόβουμε με το ψαλίδι μια μικρή τρύπα στην άκρη. Γεμίζουμε το χωνάκι με τη λιωμένη κουβερτούρα (η οποία έχει κρυώσει ελαφρώς) και τυλίγουμε την πάνω πλευρά του. Σε πιατέλα στρωμένη με λαδόκολλα δημιουργούμε το σχέδιο της επιλογής μας. Τοποθετούμε ένα καλαμάκι στο κέντρο του σχεδίου και το “σφραγίζουμε” με επιπλέον σοκολάτα. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία για όσα γλειφιτζούρια θέλουμε να φτιάξουμε. Τοποθετούμε προσεκτικά τα γλειφιτζούρια στο ψυγείο και τα αφήνουμε για 10-15 λεπτά. Προαιρετικά μπορούμε να πασπαλίσουμε τα γλειφιτζούρια σοκολάτας με ανθό αλατιού, ροζ πιπέρι, δημητριακά, τριμμένο μπισκότο, ζαχαρωτά και ό,τι άλλο θέλουμε. Τα γλειφιτζούρια διατηρούνται στο ψυγείο.

Πηγή : www.mamapeinao.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.