ΕΛΛΑΔΑ

Ηχηρό όνομα της κοσμικής Αθήνας

Γνωστός κοσμηματοπώλης των βορείων προαστίων στη μαφία των Ρομά

Ένα ηχηρό όνομα της κοσμικής Αθήνας, φίλος του προφυλακισμένου για συμμετοχή, ως κλεπταποδόχου, στη μαφία των Ρομά Αλέξανδρου Αγγλούπα, έπεσε το μεσημέρι του Σαββάτου στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το protothema.gr, πρόκειται για γνωστό κοσμηματοπώλη των βορείων προαστίων, στον οποίο, σύμφωνα με την Αστυνομία, κατέληγε ένα μέρος από τα ρολόγια και τα κοσμήματα που έπεφταν στα χέρια του Αγγλούπα από τη συμμορία των Ρομά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής έκαναν έφοδο στο κοσμηματοπωλείο του στα βόρεια προάστια, αλλά και στο σπίτι του, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν 21 ρολόγια, κοσμήματα, πολύτιμους λίθους και διαμάντια.
Ο γνωστός κοσμηματοπώλης οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής όπου θα παρέμενε μέχρι και το πρωί της Κυριακής για να οδηγηθεί στη συνέχεια στον Εισαγγελέα.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί θα ελέγξουν την προέλευση των ρολογιών και των κοσμημάτων που κατασχέθηκαν ενώ πληροφορίες λένε ότι έχει ήδη δοθεί εντολή να γίνουν φύλλο και φτερό και τα φορολογικά του επιχειρηματία.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να τονισθεί ότι οι έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής επικεντρώνονται πλέον σε τουλάχιστον είκοσι επώνυμους κοσμηματοπώλες της Αθήνας στους οποίους φέρεται να κατέληγαν τα κλοπιμαία από τη μαφία των Ρομά.

Στην πολυσέλιδη δικογραφία, αναφέρονται τα ονόματα δέκα γνωστών κοσμηματοπωλών του Κολωνακίου και του Συντάγματος (το όνομα του προσώπου που συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου δεν υπάρχει) και πριν από τρεις ημέρες είχαν ασκηθεί σε κάποιους από αυτούς διώξεις για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.