ΕΛΛΑΔΑ

Ενάντια στα «εγκληματικά μέτρα» που προωθούνται

ΓΣΕΕ: 24ωρη πανελλαδική γενική απεργία στις 8 Δεκεμβρίου

Η Ολομέλεια της Διοίκησης της ΓΣΕΕ αποφάσισε 24ωρη γενική πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου και συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα την ίδια μέρα.

Για την προετοιμασία της απεργίας η Γενική Συνομοσπονδία θα πραγματοποιήσει  περιφερειακές συσκέψεις για συντονισμό δράσης σε συνεργασία με Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα, καθώς και παραστάσεις διαμαρτυρίας.

Επίσης αποφάσισε τη σύγκληση του Γενικού Συμβουλίου για περαιτέρω προγραμματισμό δράσης.

«Τα μέτωπα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι εργαζόμενοι είναι πολλά και συνεχή και η ΓΣΕΕ θα χρησιμοποιήσει για ακόμη μία φορά, όλα τα όπλα που έχει στη φαρέτρα της, για να μπει οριστικό τέλος στα εγκληματικά μέτρα που εφαρμόσθηκαν και σε αυτά που σχεδιάζονται να υλοποιηθούν, στέλνοντας στη φτώχεια και στην εξαθλίωση κάθε ελληνική οικογένεια.  Ο κόσμος της μισθωτής εργασίας, δεν έμεινε και δε θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια απέναντι στις πολιτικές που καταστρέφουν κοινωνία και οικονομία», αναφέρει η Γενική Συνομοσπονδία και προσθέτει: «Ο αγώνας είναι μονόδρομος και θα συνεχιστεί μέχρι να σταματήσουν, η άγρια λιτότητα, οι φοροεπιδρομές, οι κοινωνικές περικοπές, η καταστροφή κάθε εργασιακού και ασφαλιστικού δικαιώματος».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.