Neo

Μια 28χρονη αντικαθιστά τον Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο κτίριο του ΥΜΑΘ για να είναι έτοιμο το γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη εβδομάδα, όπου αναμένονται να γίνουν τα εγκαίνια από τον Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με το thessnews.gr, το γραφείο θα λειτουργεί τόσο ως σύνδεσμος του Μεγάρου Μαξίμου στη Θεσσαλονίκη, όσο και ως υπεύθυνο σε ζητήματα που αφορούν την συμπρωτεύουσα, ενώ διοικητικά θα υπάγεται στον υπουργό Επικρατείας Χριστόφορο Βερναρδάκη.

Όπως αναφέρει το thessnews.gr, υπεύθυνη του γραφείου του πρωθυπουργού αναλαμβάνει η 28χρονη Κατερίνα Νοτοπούλου.

notopoulou

Ποια είναι

Η Κατερίνα Νοτοπούλου γεννήθηκε το 1988, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, αποφοίτησε από το 17ο Λύκειο Θεσσαλονίκης, σπούδασε Ψυχολογία στο ΑΠΘ, ενώ κατέχει και μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας. Έχει επίσης ειδικευτεί στην Συμβουλευτική Ψυχολογία και την Ανάλυση Πολιτικού Λόγου.

Στέλεχος της νέας γενιάς του ΣΥΡΙΖΑ, «μπήκε» κατευθείαν στα βαθειά. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ενώ ήταν υποψήφια βουλευτής στην περιφέρεια Α' Θεσσαλονίκης στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015. Ενεργό μέλος της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Θεσσαλονίκης, «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη», όπου στην προεκλογική περίοδο του Μαΐου του 2014 είχε αναλάβει το δύσκολο έργο της εκπροσώπου τύπου της παράταξης.

Με ενεργό συμμετοχή στα κινήματα και τις δομές αλληλεγγύης. Έχει υλοποιήσει καμπάνιες και δράσεις αλληλεγγύης σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

notoloupou1

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ζ Μ. 16:56 21/11/2016

    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Ο Κ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΟ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΜΑ ΤΗ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ……

  2. freeman 13:49 21/11/2016

    Τρομερό βιογραφικό … Τίγκα στα προσόντα … πραγματικά ΤΟΥΜΠΑΝΟ γνώσεων !

  3. Απομένει στον υπουργό κ. Βερναδάκη να ξαναπροσλάβει και εναν «Άρη Δαβαράκη » για την Θεσαλονίκη και ετσι να δέςει καλά το εργαλείο της προπαγάνδας του.
    Τα έξοδα δεν θα μέτρουν στον προυπολογιςμό γιατί θα τα δινει ο κ. Παππάς από μυστικά κονδύλια , όπως έκανε και με toportal.gr στην Αθήνα .
    Εκλογές έρχονται και δεν γίνεται χωρίς προπαγάνδα .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.