ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρεμιέρα του νέου κυβερνητικού εκπροσώπου

Η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Δ. Τζανακόπουλο (Live)

Σε απευθείας μετάδοση το briefing των πολιτικών συντακτών από τον Υπουργό Επικρατείας και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας
tzanakopoulos_dim

Άκρως επικίνδυνο για τη χώρα» χαρακτήρισε ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος το σχέδιο της Ν.Δ. κατά την πρώτη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Όπως υποστήριξε, η αξιωματική αντιπολίτευση δεν ενδιαφέρεται για την έξοδο της χώρας από την κρίση, αλλά επιδιώκει να δημιουργήσει συνθήκες αποσταθεροποίησης, ζητώντας διαρκώς εκλογές.

Στόχος της, κατά τον Δ. Τζανακόπουλο, είναι να εφαρμόσει ένα σκληρό πρόγραμμα λιτότητας και περικοπών, καθώς το πρόγραμμά της περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, περικοπές συντάξεων και μισθών, απολύσεις στο Δημόσιο και ξεπούλημα της δημοσίας περιουσίας «Ευτυχώς για τη χώρα η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην υλοποίηση του σχεδίου της, θα βγάλει τη χώρα από τη μέγγενη της κρίσης», πρόσθεσε.

Αναφορικά με τα ραδιοτηλεοπτικά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στη δέσμευση της κυβέρνησης για «αποκατάσταση της νομιμότητας απέναντι στη γενικευμένη ανομία».

Επίσης, μίλησε για τη «διαρκή της προσπάθεια» να βάλει τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, δεσμευόμενη από τις αποφάσεις της δικαιοσύνης και με διάθεση συναίνεσης. Αναφερόμενος στο Eurogroup της Δευτέρας ο Δ. Τζανακόπουλος είπε ότι υπάρχει λόγος «να είμαστε αισιόδοξοι», καθώς είναι «κοινός τόπος ότι η διευθέτηση του χρέους είναι προτεραιότητα για την Ευρωζώνη».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.