ΚΟΣΜΟΣ

Δείτε το βίντεο

Η Μις Πίγκι σώζει τον Τόνι Μπένετ

misspiggy

Την τελευταία στιγμή έσωσε την ημέρα των Ευχαριστιών η Μις Πίγκι τον τραγουδιστή Τόνι Μπένετ, τη στιγμή που ήταν έτοιμος να πέσει από ένα άρμα.
Ο θρυλικός ερωτικός τραγουδιστής και η διάσημη σταρ των Μάπετς είχαν μόλις ολοκληρώσει το ντουέτο τους στο τραγούδι «Santa Claus is Coming to Town» όταν το άρμα στο οποίο ήταν ανεβασμένοι άρχισε να κινείται ξαφνικά με αποτέλεσμα ο 90χρονος τραγουδιστής να χάσει την ισορροπία του.
Ο Μπένετ λίγο πριν πέσει πιάστηκε με το αριστερό του χέρι από ένα παιχνίδι, ενώ το δεξί του χέρι το άρπαξε η Μις Πίγκι και τον συγκράτησε λίγο πριν πέσει από το άρμα.
Ο Ματ Λούερ, που παρουσίαζε το σόου, για λογαριασμό του τηλεοπτικού δικτύου NBC, που ήταν κοντά στο περιστατικό δεν κατάλαβε τι θα σύμβαινε παραλίγο και είπε προσπερνώντας το περιστατικό: «Θέλω να πω ότι ο Τόνι Μπένετ όχι μόνο γιορτάζει φέτος την 90η Ημέρα των Ευχαριστιών, αλλά ο θρυλικός τραγουδιστής γιορτάζει επίσης τα 90α γενέθλια του φέτος με μία δίωρη σπέσιαλ εκπομπή που θα προβληθεί την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου από το NBC».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.