ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Νέα Δημοκρατία κάνει έρευνα για το κτήριο του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου

Την κατάθεση όλων των νόμιμων εγγράφων μεταβίβασης του κτηρίου της Κουμουνδούρου στον ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε σήμερα ο εκπρόσωπος της Ν.Δ στην εξεταστική Νότης Μηταράκης εκ μέρους του κόμματος του.

Ο κ. Μηταράκης, με την έναρξη της σημερινής διαδικασίας, ζήτησε να κατατεθούν οι συμβολαιογραφικές πράξεις οι οποίες είναι απαραίτητες για τη μεταβίβαση και αποδείξεις ότι έχουν πληρωθεί όλοι οι φόροι που αναλογούν στη μεταβίβαση.

Επικαλούμενος την επιστολή του προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα προς τις τράπεζες, σύμφωνα με την οποία «το συγκεκριμένο ακίνητο αναφέρεται ως κάτι που μελλοντικά, όταν περιέλθει στην κατοχή του ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να δοθεί ως εγγύηση για τα δάνεια του κόμματος» αφήνοντας να εννοηθεί πως όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ζητούσε το δάνειο έδωσε ως εγγύηση ένα κτήριο το οποίο δεν ήταν δικό του.

«Αυτό το λέω από σήμερα και όχι την ερχόμενη Πέμπτη για να μη θεωρηθεί ότι προσπαθούμε να αιφνιδιάσουμε και να δημιουργήσουμε εντυπώσεις. Είναι ένα πολύ συγκεκριμένο θέμα, υπάρχει το δημοσίευμα του Μικροπολιτικού που το καταθέτω στα πρακτικά και παρακαλούμε να συμπεριληφθούν στο φάκελο του ΣΥΡΙΖΑ αυτά τα στοιχεία», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.