ΕΛΛΑΔΑ

Με 3 ευρώ κέρδισε 13,8 εκατ. ευρώ

Υπερτυχερός Τζόκερ: Στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης κατατέθηκε το «χρυσό» δελτίο

Τη φράση «αν έχεις τύχη διάβαινε» θα πρέπει να έχει στο νου του από σήμερα ο μεγάλος νικητής του Τζόκερ καθώς κάταφερε να κερδίσει 13,8 εκατ. ευρώ - το ποσό που συγκεντρώθηκε μετά από 15 τζακ ποτ - με ένα δελτίο αξίας μόλις 3 ευρώ.
tzoker

«Είναι ένα απλό δελτίο έξι στηλών που κόστισε 3 ευρώ» αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου στον Εύοσμο στο οποίο συμπληρώθηκε το «χρυσό» δελτίο.

Μέχρι στιγμής πάντως ο μεγάλος τυχερός δεν έχει εμφανιστεί στο πρακτορείο με τον κ. Παπατζιλάκη, τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου, να δηλώνει άγνοια για την ταυτότητά του. «Δεν πάει κάπου στο μυαλό μου αν και εδώ, στον δυτικό Εύοσμο, είμαστε μια μικρή γειτονιά» δήλωσε στον ΑΝΤ1.

Εξέφρασε, πάντως, την εύχη «να είναι κάποιος γνωστός» ενώ παραδέχθηκε ότι ακόμα και του ίδιου του χρειάστηκαν 9 ώρες για να συνειδητοποιήσει ότι στο πρακτορείου του ήταν που συμπληρώθηκε το δελτίο το οποίο θα φέρει στα χέρια του μεγάλου τυχερού κάτι παραπάνω από 11 εκατ. ευρώ, με την αφαίρεση, δηλαδή, του 20% φόρου από το ποσό των 13,8 εκατ. ευρώ.

Δείτε εδώ ποιοι αριθμοί κληρώθηκαν

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.