ΚΟΣΜΟΣ

Μετά από παράπονα καταναλωτών

iPhone: Δωρεάν αντικατάσταση μπαταριών από την Apple China

Η Apple China θα προσφέρει δωρεάν αντικατάσταση μπαταριών για συσκευές κινητών τηλεφώνων iPhone 6, τα οποία βγαίνουν εκτός λειτουργίας, χωρίς κάποια προειδοποίηση.

Οι καταναλωτές σε όλη την κινεζική επικράτεια παραπονέθηκαν στη σελίδα υπηρεσιών τεχνικής βοήθειας για κινητά τηλέφωνα “Weibo,” δηλώνοντας ότι τα κινητά τους τηλέφωνα έσβηναν, παρά το γεγονός ότι η ένδειξη μπαταρίας έδειχνε ότι αυτή ήταν φορτισμένη σε ποσοστό μεγαλύτερο του 50%.

Η κινεζική ένωση καταναλωτών έστειλε επίσης επιστολή στην Apple, ζητώντας τον προσδιορισμό της αιτίας που προκαλεί το πρόβλημα.

Από την πλευρά της, η Apple China διευκρίνισε εκδίδοντας σημερινή ανακοίνωση ότι το πρόβλημα δε σχετίζεται με την ασφάλεια χρήσης του αναφερόμενου κινητού, ενώ αυτό παρουσιάζεται σε παρτίδα κινητών με συγκεκριμένους αριθμούς σειράς.

Παράλληλα, ανακοίνωσε την αντικατάσταση των μπαταριών για τα κινητά iPhone 6 τα οποία κατασκευάστηκαν μεταξύ του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου του 2015, χωρίς την οικονομική επιβάρυνση των χρηστών τους. Στο σχέδιο αντικατάστασης μπαταριών, δε συμπεριλαμβάνονται άλλα μοντέλα κινητών, που παρουσιάζουν το ίδιο πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.