ΚΟΣΜΟΣ

Αποκλείστηκε η πρόσβαση σε Twitter και Whatsapp

Ισχυρή έκρηξη στο Ντιγιάρμπακιρ μετά τις συλλήψεις Κούρδων βουλευτών - Ένας νεκρός

Ένας νεκρός και περισσότεροι από 30 είναι οι τραυματίες από την έκρηξη στο Ντιγιάρμπακιρ, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι έκρηξη σημειώθηκε σήμερα στην κεντρική περιοχή του Ντιγιάρμπακιρ, τη μεγαλύτερη πόλη στις κουρδικές νοτιοανατολικές περιοχές, λίγες ώρες μετά τη σύλληψη από την αστυνομία 11 μελών του φιλοκουρδικού Κόμματος Δημοκρατίας των Λαών (HDP).

Η έκρηξη σημειώθηκε κοντά στο αστυνομικό τμήμα, όπου οδηγήθηκαν οι βουλευτές, που συνελήφθησαν στο Ντιγιάρμπακιρ, σύμφωνα με αστυνομική πηγή. Ωστόσο, δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί η φύση της έκρηξης που προκλήθηκε στη συνοικία Μπαγκλάρ, ενώ αυτή ακούστηκε σε ολόκληρη την πόλη.

Αποκλείστηκε η πρόσβαση σε Twitter και Whatsapp

Η πρόσβαση στις σελίδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης Twitter και Whatsapp αποκλείστηκε σήμερα στην Τουρκία, σύμφωνα με οργάνωση που παρακολουθεί τη λειτουργία του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στη χώρα. Η εξέλιξη αυτή σημειώνεται μετά τη σύλληψη 11 μελών του φιλοκουρδικού Κόμματος Δημοκρατίας των Λαών (HDP), στη διάρκεια της νύχτας. Σύμφωνα με έναν ειδικό της ομάδας Turkey Blocks, οι σελίδες είναι μη προσβάσιμες καθώς φαίνεται ότι έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.