ΕΛΛΑΔΑ

Το βράδυ του Σαββάτου

Υβριστικά συνθήματα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στον Εύοσμο

Στόχος αγνώστων έγιναν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Κορδελιού-Ευόσμου. Σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση, ομάδα αγνώστων έγραψε συνθήματα, χθες το απόγευμα, στους τοίχους και τις πόρτες των γραφείων που βρίσκονται στην οδό Μ.Αλεξάνδρου στον Εύοσμο.

Σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης αναφέρει πως "για μία ακόμη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται στόχος φασιστών".

Προσθέτει πως "τέτοιου είδους επιθέσεις δε μας πτοούν ούτε μας φοβίζουν, αλλά αντίθετα δυναμώνουν το φρόνημά μας και την αγωνιστική μας διάθεση ενάντια στη φασιστική επιθετικότητα".

"Οι συμμορίες των ακροδεξιών επιβεβαιώνουν για μια ακόμη φορά την αντίληψή τους για τη δημοκρατία. Μια αντίληψη η οποία είναι απόρροια της καθοδηγητικής τους γραμμής: βία εναντίον της Αριστεράς και εναντίον της δημοκρατικής και πολιτιστικής δράσης των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ", υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ELLHNAS. 21:41 20/11/2016

    Και λίγα τους έγραψαν.Οι αλήτες και προδότες του ΣΥΡΙΖΑ χρεοκόπησαν και κατέστρεψαν την Ελλάδα.Εξάλου οι Συριζαίοι έκαψαν και λεηλάτησαν την Αθήνα και τις άλλες Ελληνικές πόλεις τόσες φορές.Πταίσμα είναι αυτό που έγινε στον Εύοσμο μπροστά στα εγκλήματα και το ολοκαύτωμα που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.