ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Καταβλήθηκε ο μισθός του Σεπτεμβρίου για τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ

Τον μισθό Σεπτεμβρίου είδαν σήμερα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς οι 2.300 εργαζόμενοι του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), όπως επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του συνδικάτου τους, Δημήτρης Τσερμενίδης και πρόσθεσε: "περιμένουμε τώρα μέχρι την Τετάρτη να ρυθμιστεί και το θέμα με τις οφειλές του δημοσίου προς την επιχείρηση λόγω της διαφοράς ΦΠΑ, ύψους 12 εκατ. ευρώ".

Στις 12/12 οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ θα είναι απλήρωτοι δύο μήνες, Οκτώβριο και Νοέμβριο, και στη χθεσινή γενική τους συνέλευση αποφάσισαν αναστολή της επίσχεσης εργασίας που ξεκίνησαν το Σάββατο 26/11. Έτσι, σήμερα από τις 5 το πρωί τα αστικά λεωφορεία κυκλοφορούν και πάλι στους δρόμους, αλλά "έχουμε δώσει διορία μέχρι και την Τετάρτη προκειμένου να μας εξοφληθούν τα δεδουλευμένα μας. Την Πέμπτη, θα κάνουμε νέα συνέλευση, προκειμένου να επανακαθορίσουμε τη στάση μας" είπε ο κ. Τσερμενίδης και συμπλήρωσε: "βασική μας επιδίωξη είναι να βρεθεί βέβαια μια μόνιμη και οριστική λύση για το θέμα του οργανισμού, ώστε να λειτουργεί ομαλά και τη νέα χρονιά".

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του οργανισμού, Χρήστος Στεφανίδης, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι "με απόλυτη συνέπεια στη δέσμευση που ανέλαβε ο Έλληνας πρωθυπουργός, έφτασε σήμερα στο ταμείο του ΟΑΣΘ το ποσό ύψους 3,9 εκατ. ευρώ της δόσης Δεκεμβρίου"

ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.