ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Καθόμουν σε μία ηλεκτρική καρέκλα»

Κατρούγκαλος: Ας με βάλει ο Τσίπρας όπου θέλει

Για τον επικείμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησης και την παραμονή του ή μη στο υπουργείο Εργασίας μίλησε ο Γιώργος Κατρούγκαλος στον ραδιοσταθμό «Real Fm 97,8».

«Θεωρώ ότι υπηρετώ μία συλλογική προσπάθεια, ο κ. Τσίπρας έχει μεγαλύτερη εποπτεία από εμένα, όπου νομίζει ο πρωθυπουργός ότι μπορεί να είμαι χρήσιμος. Όπου νομίζει ο πρωθυπουργός εγώ δεν έχω βάλει κανέναν όρο. Ό,τι μου έχει ζητήσει ο πρωθυπουργός μέχρι τώρα, να φύγω από την Ευρωβουλή και να πάω στο υπουργείο Εσωτερικών, να φύγω από το υπουργείο Εσωτερικών και να πάω στο υπουργείο Εργασίας, έχω εμπιστοσύνη στον πρωθυπουργό. Θεωρώ τον εαυτό μου στρατιώτη» σημείωσε ο κ. Κατρούγκαλος, συμπληρώνοντας: «Είμαι απόλυτα υπερήφανος για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση. Ο λόγος για τον οποίον έχω τη συνείδηση μου ήσυχη είναι ότι καθόμουν σε μία ηλεκτρική καρέκλα και μπόρεσα να εξουδετερώσω τα χιλιάδες βολτ που περνούσαν μέσα από αυτή προχωρώντας σε μία μεταρρύθμιση που είναι αντίθετη στο γενικό ρεύμα των μεταρρυθμίσεων των ασφαλιστικών στην Ευρώπη. Δεν λέω ότι δίνουμε υψηλές συντάξεις, δίνουμε πολύ χαμηλές αλλά είναι αυτές που αντέχει η οικονομία».

Ο υπουργός Εργασίας κατέληκε «Έχουμε έναν ενιαίο ασφαλιστικό φορέα, έχουμε για πρώτη φορά ίδιους κανόνες για όλους, ισονομία και έχουμε εθνική σύνταξη. Είμαι υπερήφανος για αυτά».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.