ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Koμισιόν: «Eποικοδομητική» η χθεσινή επικοινωνία Τσίπρα - Juncker

sxoinas

Η πορεία του προγράμματος και η πρόοδος στην ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, βρέθηκε στο επίκεντρο τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε χθες ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά, ήταν ένα "χρήσιμο" και "εποικοδομητικό" τηλεφώνημα, καθώς η "δεύτερη αξιολόγηση οδεύει προς ολοκλήρωση" και ιδιαίτερα ενόψει της επίσκεψης του επιτρόπου Μοσκοβισί στην Αθήνα, την επόμενη Δευτέρα.
Ο ίδιος ανέφερε, πως ήταν μια ευκαιρία να συζητήσουν οι δύο άντρες το ελληνικό ζήτημα και να εξετάσουν την πρόοδο που έχει σημειωθεί στην εφαρμογή του προγράμματος.
"Είναι γνωστές οι προσπάθειες και η προσήλωση του προέδρου Γιούνκερ να κρατήσει την Ελλάδα στην ευρωζώνη" τόνισε ο Μ. Σχοινάς, υπογραμμίζοντας ότι αυτή η συζήτηση έχει πλέον τελειώσει.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Δηλαδή κ. Σχοινά βρησκόμαστε ακόμη στο να εξετάζουμε αν η πορεία της Ελληνικής Κυβερνησης βρησκεται ή οχι στον σωστό δρόμο για την αξιολόγηση ;
    Εδώ θα έκλεινε υποτίθεται η αξιοποίησης από τους θεσμούς για να προχωρήσουμε στην έξοδό μας προς τις αγορές .
    Μην καλύπτετε όσους κολισιεργούν για εκλογικούς σκοπούς , γιατί ετσι τιμωρείται ο Ελληνικός λαός , όχι η κυβερνησης λυκοφιλίας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.