ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λοβέρδος για συγκρότηση ΕΣΡ: Μήνυμα νίκης της Δημοκρατίας

Ως δικαίωση των θέσεων και των ενεργειών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης θεωρεί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός της κ. Ανδρέας Λοβέρδος. Σε δήλωσή του υπογράμμισε πως το μήνυμα από τη σημερινή διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής είναι διπλό: "Μήνυμα νίκης της δημοκρατίας και μήνυμα δικαίωσης των θέσεων και ενεργειών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης".
LOVERDOS

Συμπλήρωσε ότι "αποδείξαμε ότι αν και είμαστε ένα μικρότερο σε κοινοβουλευτική δύναμη κόμμα, συνεχίζουμε να χαράσσουμε μεγάλους δρόμους για τα πολιτικά και κοινωνικά ζητούμενα. Πρώτοι και μόνοι αγωνιστήκαμε για την δημιουργία ενός ακομμάτιστου ΕΣΡ υποστηρίζοντας σθεναρά, αταλάντευτα και με πρόσκαιρο κόστος εκείνο που αποτελούσε την μόνη θεσμικά ορθή και αξιόπιστη λύση". Πρόσθεσε πως "σημασία δεν έχουν πάντα οι αριθμοί αλλά η ποιότητα, οι αρχές και οι αξίες" και συμπλήρωσε "και εμείς αποδείξαμε ότι και ποιότητα διαθέτουμε και ότι τις αξίες της δημοκρατίας και του πλουραλισμού τις υπηρετούμε με σταθερή πίστη και προσήλωση".

Κατέληξε λέγοντας πως "χαιρετίζουμε σήμερα εκείνους και κυρίως το ΣΥΡΙΖΑ και την αξιωματική αντιπολίτευση που τελικά ασπάστηκαν τις θέσεις μας"

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.