ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Λοβέρδος: O Παππάς θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί

Δριμεία επίθεση στον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά εξαπέλυσε το πρωί της Πέμπτης ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Ό,τι πάει να οικοδομηθεί με συναίνεση ο κ. Παππάς το χαλάει. Έπρεπε να είχε ήδη παραιτηθεί και το αν δεχθεί την παραίτησή του ο πρωθυπουργός είναι άλλο θέμα. Τον ενδιαφέρει μόνο το πολιτικό του είναι», σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Δεν υπάρχει υπουργός, υπάρχει ΕΣΡ και ό,τι εισηγηθεί το ΕΣΡ ο υπουργός είναι υποχρεωμένος να το υπογράψει, άρα ο αριθμός φεύγει από την αρμοδιότητα του υπουργού», συμπλήρωσε.

«Πώς θα επιμένει στον αριθμό 4; Θα φτιάξει δικό του ΕΣΡ, με δικούς του ανθρώπους;», διερωτήθηκε ο κ. Λοβέρδος. «Αν δεν υπάρξει συναίνεση, θα φταίει και ο Παππάς και η ΝΔ που λέει να πέσει όλος ο νόμος», επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο κ. Λοβέρδος χαρακτήρισε «στολίδι» τον κ. Κουτρομάνο που πρότεινε η ΝΔ για πρόεδρο του ΕΣΡ, αναφέρθηκε θετικά και για τον κ. Σταθόπουλο που πρότεινε το Ποτάμι, ενώ έπλεξε το εγκώμιο στον υποψήφιο που πρότεινε η Δημοκρατική Συμπαράταξη για το ΕΣΡ, τον συνταγματολόγο Γιώργο Σωτηρέλη. «Υπάρχουν πρόσωπα για συναίνεση», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.