• Νέα 48ωρη απεργία αποφάσισε η ΠΝΟ

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Μανγκίρι

magiri

Υλικά
600 γρ. αλεύρι
300 γρ. νερό
30 γρ. γλίνα
20 γρ. ελαιόλαδο
20 γρ. ρακί
10 γρ. αλάτι

Εκτέλεση
Τοποθετούμε το αλεύρι σε μια λεκάνη, προσθέτουμε το λάδι, το αλάτι, τη ρακί και το νερό και παρασκευάζουμε τη ζύμη.

Με ένα ξυλίκι, απλώνουμε φύλλο, όχι πολύ λεπτό και το κόβουμε σε μικρά, τετράγωνα κομμάτια.

Τηγανίζουμε με γλίνα τα μισά από τα φύλλα και βράζουμε τα υπόλοιπα. Στο τέλος ανακατεύουμε το βραστό με το τηγανητό φύλλο και το μανγκίρι είναι έτοιμο.

Πηγή : www.destinationcrete.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.