ΕΛΛΑΔΑ

Με σύνθημα «COME TO MEET THE GREEKS»

Με 25 νησιά συμμετέχει η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου στην τουριστική έκθεση «Greek Tourism Expo ’16»

greek-tourism

Στην 3η διεθνή έκθεση τουρισμού της Αθήνας «Greek Tourism Expo ’16» που ξεκινά σήμερα και θα διαρκέσει έως τις 27 Νοεμβρίου 2016, συμμετέχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, έχοντας μαζί της 25 νησιά από τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα.
Συγκεκριμένα, στο περίπτερο της Περιφέρειας θα συμμετέχουν και θα προβληθούν η Ρόδος, η Κως, η Αστυπάλαια, η Πάτμος, η Κάρπαθος, η Κάλυμνος, η Σύμη, η Λέρος, οι Λειψοί και η Νίσυρος, από τα Δωδεκάνησα, καθώς επίσης η Ίος, η Πάρος, η Σαντορίνη, η Μύκονος, η Σύρος, η Μήλος, η Κέα, η Κύθνος, η Σέριφος, η Κίμωλος, η Τήνος, η Άνδρος, η Αντίπαρος, η Ηρακλειά και η Φολέγανδρος από τις Κυκλάδες. Στο περίπτερο της Περιφέρειας θα φιλοξενηθεί και η Ομοσπονδία Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων Δωδεκανήσου.
Η 3η Διεθνής Έκθεση Greek Tourism Expo ’16, με το σύνθημα «COME TO MEET THE GREEKS» θα φιλοξενήσει 120 διεθνείς, επιλεγμένους και καταξιωμένους Hosted Buyers από 30 χώρες. Αναφορικά με τη συμμετοχή στην έκθεση, η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Μαριέτα Παπαβασιλείου δήλωσε, ότι «συμμετέχουμε ως Περιφέρεια στα μεγάλα τουριστικά γεγονότα, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλα της τα νησιά μας να προβάλλουν το τουριστικό τους προϊόν και να διεκδικήσουν το μερίδιο που τους αναλογεί από τις τουριστικές αγορές. Με την παρουσία των νησιών μας στην διεθνή τουριστική έκθεση της Αθήνας, θα αναδειχθεί αν μη τι άλλο, ο πολυδιάστατος τουριστικός χαρακτήρας της Περιφέρειάς μας, στοιχείο που την κάνει να ξεχωρίζει διεθνώς».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.