ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σπουδαία αναμέτρηση στη Ν. Σμύρνη

Μεγάλη νίκη του Πανιωνίου επί του ΠΑΟΚ

Το γρήγορο γκολ του Πανιωνίου έκρινε την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Ο Πανιώνιος προηγήθηκε νωρίς και κράτησε έως τέλους το υπέρ του 1-0, στη σπουδαία αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης για το πρωτάθλημα της Super League.

Ο Πανιώνιος ευτύχησε να πετύχει γκολ στην πρώτη καλή στιγμή του στην αναμέτρηση, με τον Ανσαριφάρντ στο 14ο λεπτό, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να οπισθοχωρήσει και να απειλήσει κυρίως μέσω αντεπιθέσεων. Στον αντίποδα, o ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε να διασπάσει την εξαιρετικά στημένη άμυνα των κυανέρυθρων. Παρ' όλα αυτά, στο 25' θα μπορούσε να φέρει το ματς στα ίσα, όμως η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στον Περέιρα, καθώς τράνταξε το δεξί δοκάρι του Γιαννιώτη.

Στο δεύτερο μέρος η είσοδος του Γκάρι Ροντρίγκες έκανε επιθετικό τον ΠΑΟΚ, ο οποίος άρχισε να πιέζει και να επιτίθεται προσπαθώντας να ισοφαρίσει. Μάλιστα, στο 64' έφτασε πολ'υ κοντά στο 1-1 στην τεράστια ευκαιρία με την κοντινή κεφαλιά του Μάτος. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 68' ο ΠΑΟΚ έφτασε ξανά μία ανάσα από το γκολ, αλλά το γυριστό σουτ του Κουλούρη βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Πανιωνίου.

Παρά τις προσπάθειες του Δικεφάλου να σώσει έστω το βαθμό της ισοπαλίας, το 1-0 έγραψε την ιστορία της αναμέτρησης, υπέρ των Νεοσμυρνιωτών που ανέβηκαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Η ενδεκάδα του Πανιωνίου: Γιαννιώτης, Τασουλής, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας, Ανσαριφάρντ, Μασούντ, Μπεν.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Κρέσπο, Μάτος, Κάνιας, Χαρίσης, Σάκχοφ, Μυστακίδης, Περέιρα, Κουλούρης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.