ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υποδοχή με τσάι

Μισέλ Ομπάμα - Μελάνια Τραμπ: Συνάντηση Πρώτων Κυριών στον Λευκό Οίκο

Λίγοτερο αμήχανο από τη συνάντηση των συζύγων τους ήταν το πρώτο τετ-α-τετ της Μισέλ Ομπάμα με την Μελάνια Τραμπ.

Στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα - με καθυστέρηση - από τον Λευκό Οίκο από τη συνάντηση που είχαν οι δύο Πρώτες Κυρίες των ΗΠΑ, η απερχόμενη με την επερχόμενη, Μισέλ και Μελάνια φαίνονται χαλαρές.

Σε αυτό πιθανότατα να βοήθησε και το τσάι που, κατά πληροφορίες, σερβιρίστηκε για τις δύο γυναίκες κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους.

Μισέλ και Μελάνια συναντήθηκαν στο Κίτρινο Οβάλ δωμάτιο ενώ δεν θα πρέπει να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι ενώ το 2008 το ζεύγος Μπους φωτογραφήθηκε με το ζεύγος Ομπάμα στους κήπους του Λευκού Οίκου, αυτή τη φορά τα δύο προεδρικά ζεύγη δεν έχουν ούτε μια κοινή φωτογραφία.

Η απερχόμενη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ επέλεξε για την περίσταση ένα μωβ φόρεμα με μια πορτοκαλί γραμμή ενώ αντίθετα η από τις 20 Ιανουαρίου - οπότε ο Τραμπ θα αναλάβει και επίσημα καθήκοντα - Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ επέλεξε ένα τόταλ μπλακ λουκ.

«Η Μισέλ είχε την ευκαιρία να υποδεχθεί την μέλλουσα Πρώτη Κυρία και είχαμε επίσης μια εξαιρετική συζήτηση με εκείνη» σχολίασε από την πλευρά του ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα από το Οβάλ Γραφείο, ενώ ακριβώς δίπλα του καθόταν ο Ντόναλντ Τραμπ.

Σε γενικές γραμμές το πρώτο τετ α τετ μεταξύ των συζύγων του απερχομένου και επερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ επικεντρώθηκε στον τρόπο ζωής που επιτάσσει η διαμονή στον Λευκό Οίκο, αλλά και το πώς μπορεί να οργανωθεί η ανατροφή των παιδιών στο προεδρικό μέγαρο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.