ΚΟΣΜΟΣ

Είχε προβλέψει την εκλογή του στην προεδρία

Νέα προφητεία του Μάικλ Μουρ: Ο Τραμπ δεν θα ολοκληρώσει τη θητεία του

Τον Ιούλιο προέβλεψε ότι ο Τραμπ θα κερδίσει στις εκλογές. Τώρα λέει ότι ο νέος Αμερικανός Πρόεδρος δεν θα ολοκληρώσει τη θητεία του στον Λευκό Οίκο.

Ο λόγος για τον Μάικλ Μουρ, τον πασίγνωστο Αμερικανό σκηνοθέτη, ο οποίος σημείωσε ότι ο Τραμπ δεν θα κλείσει τετραετία στην Προεδρία των ΗΠΑ, καθώς είτε θα παραιτηθεί είτε θα υποχρεωθεί να αποχωρήσει λόγω καταγγελιών και καταδίκης του.

«Δείτε τι θα γίνει: Δεν θα υπομείνουμε τον Τραμπ για τέσσερα χρόνια, γιατί δεν έχει ιδεολογία, παρά μόνο την ιδεολογία του Ντόναλντ Τραμπ», είπε χαρακτηριστικά σε εκπομπή του MSNBC ο Μουρ.

Και συνέχισε: «Και όταν έχεις έναν ναρκισσιστή σαν κι αυτόν, που είναι τόσο ναρκισσιστής που όλα είναι γύρω από αυτόν, μπορεί ακόμη και χωρίς πρόθεση να παραβιάσει νόμους και θα παραβιάσει νόμους, γιατί το μόνο που σκέφτεται είναι τι είναι καλύτερο για εκείνον».

Οταν, δε, ο Αμερικανός σκηνοθέτης ρωτήθηκε εάν εύχεται να αρρωστήσει ο Τραμπ, απάντησε ότι... είναι ήδη άρρωστος, συμπληρώνοντας πως είναι «ρατσιστής, μισογύνης, ένας αυταρχικός».

Ο Μουρ την Τετάρτη ήταν παρών στη συγκέντρωση κατά του Τραμπ στο Μανχάταν και παρότρυνε για ασταμάτητη αντίσταση. «Θα αντιταχθούμε και αυτό θα συνεχιστεί, απόψε και το επόμενο βράδυ και το επόμενο βράδυ. Και αυτό που θα έχει να κάνει είναι να τοποθετήσει τον Τζουλιάνι στη θέση του γενικού εισαγγελέα ή στο Ανώτατο Δικαστήριο και πράγματα σαν και αυτό. Αυτή θα είναι μαζική αντίσταση. Οι γυναίκες καλούν ένα εκατομμύριο γυναίκες να διαδηλώσουν την ημέρα της ορκωμοσίας και θα είναι η μεγαλύτερη διαδήλωση που έχει γίνει ποτέ κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας προέδρου», τόνισε.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ευρισκόμενος στις ΗΠΑ τώρα , σας διαβεβαιώνω πρώτο χέρι,
    οτι η απογοήτευσης πέραν του μισού πληθυσμού που πηγε στην κάλπη ,
    και σχεδόν όλων αυτων που κάθισαν στον καναπέ τους ειδικά στις πολιτείες που πέρασαν τα ρατσιστικά συνθήματα της καμπάνιας του ΤΡΑΜΠ,
    οτι , ΝΑΙ , απαγοήτευση ειναι τεράστια .
    Φυςικά στην Καλιφόρνια ειναι σχεδόν καθολική , ενώ στο Μπέρκλευ την πόλη που μένω η απογοήτευσης γίνεται αβάσταχτη. ….
    Γιά εναν Έλληνα ομως σαν και μενα που πέρασα και περνάω τις » ορδές και τα φουσάτα » της σημοριας του Τσίπρα ειναι πιό περαστικό ….
    Αυτό που θελω να τονίσω, ειναι οτι αν σας τρομάζουν οι σκέψεις και τα καμόματα του Τραμπ ,θα τρελαθείτε από τον φόβο σας με τους συνεργάτες του .

    Χιλιάδες Παππάδες και Φλαμπουράριδες και βοσκοτόπια θα δημιουργηθούν σύντομα δίπλα στην Washingron DC.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.