ΚΟΣΜΟΣ

Ο αρχηγός του ISIS διέταξε να σκοτώσουν τον υπαρχηγό του και όλη του την οικογένεια

Το δεξί του χέρι, Αμπού Αμπντουλάχ, μαζί με ολόκληρη την οικογένειά του, την σύζυγό του και τα τρία του παιδιά δεν δίστασε να δολοφονήσει ο αρχηγός του Ισλαμικού Κράτους Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκνταντί.
abubakr

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπαγκνταντί βρίσκεται στη Μοσούλη, όπου διεξάγεται η «μητέρα των μαχών» μεταξύ των κυβερνητικών στρατευμάτων και των συμμάχων τους και των τζιχαντιστών. Ο αρχηγός του ISIS διέταξε την εκτέλεση του άμεσου συνεργάτη του και πιο έμπιστου προσώπου στο περιβάλλον του, υπό το φόβο της αποκάλυψης των μυστικών του, σε περίπτωση που «έπεφτε» η πόλη και ο ίδιος αιχμαλωτιζόταν από τα κυβερνητικά στρατεύματα.

Σύμφωνα με αναφορές στα διεθνή δίκτυα, ο Μπαγκνταντί γίνεται ολοένα και περισσότερο παρανοϊκός, καθώς το Ισλαμικό Κράτος χάνει εδάφη στη Μοσούλη από τους Ιρακινούς στρατιώτες και του Κούρδους Πεσμεργκά. Μάλιστα φέρεται να φορά νυχθημερόν γιλέκο καμικάζι αυτοκτονίας ώστε να πυροδοτήσει τα εκρηκτικά και να μην πέσει στα χέρια των εχθρών του. Η εκτέλεση του Αμπού Αμπντουλάχ και της οικογένειάς του έγινε σε σπίτι στα δυτικά της πόλης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.