ΚΟΣΜΟΣ

Ο σταρ του YouTube με τους 5,8 εκατ. followers που εξαγόρασε το CNN

To CNN ποντάρει πως το αστέρι του YouTube, Casey Neistat, ο οποίος έχει 5,8 εκατομμύρια followers, μπορεί να βοηθήσει το ειδησεογραφικό δίκτυο να προσελκύσει το νεανικό κοινό.

Τη Δευτέρα ανακοίνωσε πως αγόρασε την social-sharing app, Beme, που είχε δημιουργήσει και μέσω της οποίας ο διάσημος Youtuber διαμοίραζε το υλικό του. Το ποσό εξαγοράς παραμένει άγνωστο.

Το CNN θα κλείσει την συγκεκριμένη εφαρμογή, ενώ ο Neistat θα εργαστεί για τη δημιουργία μιας νέας ανάλογης startup, εντός του ειδησεογραφικού δικτύου. Όλοι οι εργαζόμενοι της Beme, θα ενταχθούν στο δυναμικό του CNN.

Η νέα startup του Casey Neistat, θα προσπαθήσει να παρουσιάζει τις ειδήσεις με τον δικό του νεανικό τρόπο, ιδίως μέσω mobile βίντεο.

Το νέο εγχείρημα θα λάβει σάρκα και οστά το καλοκαίρι του 2017 και ήδη το CNN ανακοίνωσε πως προσλαμβάνει δεκάδες παραγωγούς, κατασκευαστές, προγραμματιστές, σχεδιαστές και δημιουργούς περιεχομένου.

«Δεν θα είναι αυτό που έχουν οι περισσότεροι στο μυαλό τους ως «ειδήσεις». Αλλά θα έχει σχέση με καθημερινές είναι συζητήσεις που κυριαρχούν στη ζωή μας», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το CNN.

Πηγή: umoney.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.