ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Eκδήλωση για τα Εργασιακά Δικαιώματα

«Όχι» στην επίθεση φιλίας του Κουρουμπλή

Με σφοδρή επίθεση απαντούν στην επίθεση …φιλίας του Παναγιώτη Κουρουμπλή, στην Χαριλάου Τρικούπη.
kouroumplis

Τι κι αν ο υπουργός μίλησε για κοινή πορεία ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, με στόχο τη δημιουργία μίας μεγάλης δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης, και για ένωση των δύο φορέων απέναντι στη ‘λαίλαπα του νεοφιλελευθερισμού’ που υποστήριξε ότι εκπροσωπεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο ΠΑΣΟΚ λειτούργησαν άμεσα τα αντανακλαστικά τους και η απάντηση στο πρώην στέλεχός τους που εγκατέλειψε τον χώρο για να …υπουργοποιηθεί επί ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε σαφής.

«Η δυναμική του ΠΑΣΟΚ είναι πια δεδομένη. Και σε κάθε εκλογική αναμέτρηση στα κινήματα βγαίνουμε πολλαπλά κερδισμένοι», είπε στον απόηχο των εκλογών στο ΤΕΕ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, υποστηρίζοντας ότι η δυναμική του κόμματός του ενισχύεται γιατί ξαναχτίζουν σχέση εμπιστοσύνης με τον πολίτη. «Αυτοί που προτίμησαν την γλυκιά καρέκλα της εξουσίας τρέχοντας στο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και όσοι γρατζουνάνε την πόρτα της ΝΔ, θα κριθούν από τον ελληνικό λαό», είπε, απαντώντας στον υπουργό και όσους άλλους προτείνουν δήθεν συνεργασίες «τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει», όπως υποστήριξε, πως «η αλεπού στον ύπνο της κοκόρια μαγειρεύει!!».

Ακόμα πιο επιθετικός υπήρξε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, που υποστήριξε ότι ο κ.Κουρουμπλής ψάχνει κόμμα για να εκλεγεί βουλευτής και μιλά για συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ. «Ντροπή! Εμείς θα ξανασυναντηθούμε με τους προοδευτικούς πολίτες που εξαπατήθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όχι με τους πολιτικούς τυχοδιώκτες όπως ο Κουρουμπλής, η Τζάκρη, ο Σπίρτζης, ο Μπόλαρης κλπ. Πάθαμε και μάθαμε», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, καταλήγοντας ότι «προχωράμε δυνατά όλοι μαζί για τη δεύτερη θέση». Έθεσε έτσι νέο στόχο για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, αυτόν της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αμφισβητώντας ουσιαστικά την ικανότητα του ΣΥΡΙΖΑ να διατηρήσει ποσοστά τέτοια που θα τον διατηρήσουν μεταξύ των ‘μεγάλων’ κομμάτων, όπου βρέθηκε τα τελευταία χρόνια.

Στο μεταξύ, στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, συνεχίζουν τις παρεμβάσεις τους σε σειρά θεμάτων, επιχειρώντας να δείξουν ότι έχουν τις λύσεις που χρειάζεται η χώρα. Για αύριο, Τετάρτη, προγραμματίζεται νέα εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, με τίτλο «Ανάπτυξη, Δουλειές και Εργασιακά Δικαιώματα», θέματα όλα που αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης στο πλαίσιο της ΄β αξιολόγησης. Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη θεωρούν ότι πρέπει να προηγηθεί ο αναγκαίος θεσμικός διάλογος πριν την κατάληξη των διαπραγματεύσεων και στη συνέχεια να κατατεθούν δημοσίως οι προτάσεις των πολιτικών κομμάτων όπως αυτές θα διαμορφωθούν μετά από την συζήτησή τους με τους Κοινωνικούς Εταίρους.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Οχι και από τους απλούς πολίτες , οπως τους αναγνώστες εδώ !
    Φιλία ανθρώπων με φίδι και μαλιςτα κολοβό, που ακούστηκε ;

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.