ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Europa League

Ώρα Ευρώπης: Να... τριτώσει το καλό

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ καλούνται να βγάλουν εις πέρας τις αποψινές μάχες στο Europa League ο καθένας για τον δικό του στόχο.

Λίγα 24ωρα πριν από το μεταξύ τους μεγάλο ντέρμπι που ίσως κρίνει σε μεγάλο βαθμό το εφετινό πρωτάθλημα, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν να βγάλουν εις πέρας τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους στην 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Πρώτος στη μάχη ρίχνεται ο Ολυμπιακός ο οποίος φιλοξενείται στις 18:00 από την Αστάνα, την οποία συνέτριψε την προηγούμενη αγωνιστική στο Φάληρο με 4-1. Οι Πειραιώτες είναι σε τροχιά πρόκρισης στους «32» της διοργάνωσης και θέλουν να παραμείνουν εκεί παίρνοντας ό,τι καλύτερο μπορούν σε μία εύκολη, θεωρητικά, αποστολή.

Πιο δύσκολα τα πράγματα είναι για τον Παναθηναϊκό. Μετά από 3 αγωνιστικές μετρά μόλις μία ισοπαλία, στο περασμένη ματς κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης, την οποίο υποδέχεται στις 22:05 στο γήπεδο της Λεωφόρου με στόχο τη νίκη που θα τον κρατήσει ζωντανό στο κυνήγι της πρόκρισης.

Φυσικά υπάρχει και ο ΠΑΟΚ στο αποψινό πρόγραμμα. Στην Τούμπα ο Δικέφαλος του Βορρά υποδέχεται την Καραμπάγκ και θέλει να πάρει τη νίκη όχι μόνο για να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες πρόκρισης, αλλά και για να σβήσει την κακή εμφάνιση και την ήττα στην προηγούμενη αγωνιστική από τη συγκεκριμένη ομάδα.

Συνοπτικά το αποψινό πρόγραμμα:

18:00 Αστάνα-Ολυμπιακός (ΟΤΕSport 2)
22:05 ΠΑΟΚ-Καραμπάγκ (ΟΤΕSport 3)
22:05 Παναθηναϊκός-Σταντάρ Λιέγης (ΟΤΕSport 4)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.