ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Παγωτό μπράουνις χωρίς παγωτομηχανή

pagoto-brownies

Υλικά
1 ‏Κουτί έτοιμο μείγμα μπράουνις
1 κούπα ‏ζαχαρούχο γάλα
1/2 κ.γ. ‏εκχύλισμα βανίλιας
2 κούπες ‏κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση
Προθερμαίνετε τον φούρνο σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Όσο ο φούρνος ζεσταίνεται παίρνετε 1/2 κούπα από το μείγμα για μπράουνις και αφήνετε το υπόλοιπο στην άκρη.
Ρίχνετε τη 1/2 κούπα που κρατήσατε σ’ένα μπολ και προσθέτετε το ζαχαρούχο γάλα. Ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά.
Ψήνετε το υπόλοιπο μείγμα σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Ίσως χρειαστούν λίγο παραπάνω λεπτά για να μαγειρευτεί εντελώς το κέντρο. Αφού το ψήσετε το αφήνετε στην άκρη να κρυώσει και στη συνέχεια το κόβετε σε μπουκίτσες.
Βάζετε τη κρέμα γάλακτος σ’ένα μπολ και τη χτυπάτε σε σαντιγί μέχρι να αρχίζουν να σχηματίζονται σφιχτές κορυφές για 2-3 λεπτά. (όταν αφαιρείτε το εξάρτημα του μίξερ μέσα από τη σαντιγί εκείνη θα πρέπει να «στέκεται».)
Ενσωματώστε το μείγμα με το ζαχαρούχο και τα περισσότερα από τα κομμάτια έτοιμου μπράουνις.
Τοποθετείτε το μείγμα σε μια μακρόστενη φόρμα , πασπαλίστε με τα υπόλοιπα κομμάτια μπράουνις και αφήστε το να παγώσει στη κατάψυξη για 8 ώρες.

Πηγή : www.foodmaniacs.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.