Neo

Πιο «προσωπική» η ενημέρωση από τον Τζανακόπουλο

Ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος –ευτυχώς- κρατά την «συνήθεια» της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών και την διοργανώνει με… ευλάβεια δύο φορές την εβδομάδα. Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, επίσης, φαίνεται να προωθεί ένα είδος πιο «προσωπικής» και αμεσότερης ενημέρωσης. Αυτό το συμπέρασμα προκύτπει από την ειδοποίηση του κυβερνητικού εκπροσώπου προς τους δημοσιογράφους για το σημερινό briefing, καθώς πλέον εκτός από την ΕΡΤ και την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, η απευθείας μετάδοση της ενημέρωσης θα γίνεται και από τους λογαριασμούς του ίδιου του Τζανακόπουλου στο twitter και στο facebook.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. N Bράχος 22:16 29/11/2016

    ΟΜΩΣ, ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ….

    Πώς να δεχτεί ΞΑΝΑ ο λαός μας, ότι οι ηγεσίες της ‘’αριστεράς’’ μια ζωή, ήταν πουλημένες στις ξένες μυστικές υπηρεσίες, όπως με ΝΤΡΟΠΗ καταγράφει ο έντιμος και αφανής ιστορικός της εθνικής μας παρακαταθήκης?
    Πώς να δεχθεί την ‘’ασυλία’’ του εθνικού ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ και το συγχωροχάρτι στους προβακάτορες ακροδεξιούς που συγκυβερνούν σήμερα και προετοιμάζουν την επιστροφή της ‘’ΕΠΑΡΑΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ’,’ του ανενεργού και ανίκανου μπουχέσα?
    Για σκέψου !!! Αμερικανάκι του κερατά ο Αλέξης της χουντογενιάς, της πατροπαράδοτης προδοσίας και ΑΡΠΑΧΤΗΣ!
    Πόσο λυπάμαι όλους αυτούς που πίστεψαν στην αριστερά και ..βρέθηκαν ξαφνικά βρέθηκαν ‘’ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ’’ του ηλίθιου ΚαΜένου εντελώς.
    Υπάρχει άραγε μεγαλύτερη προσβολή και χειρότερη ΚΑΤΑΝΤΙΑ για όλα εκείνα τα νέα παιδιά που πίστεψαν και πιστεύουν στην αριστερά των αγώνων και των άδολων αγωνιστών?
    ‘’Σύντροφοι’’ της …άλλης αριστεράς, είπε το όρθιο βουβάλι , ξευτιλίζοντας ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ τόσων ιερών αγώνων για την βελτίωση της ζωής των εργαζόμενων και των αδύναμων.
    ‘’Σύντροφοι’’ !!! εγώ είμαι ο Πάνος Καμένος εντελώς και σας ‘’φτύνω’’ κατά πρόσωπο και ‘’γαμώ’’ την ιδεολογία σας , το πιστεύω σας, τους αγώνες σας σίγουρα θα σκεπτόταν όταν τους αποκαλούσε..’’συντρόφους’’ της ρεμούλας
    Έρχεται η δεξιά προωθούμενοι από τους ‘’ιδεολόγους’’ της αριστεράς και τους κουκουλοφόρους της καταστροφής και της διαπλοκής.
    *Πόσες χιλιάδες ζωές χαμένες, πόσες χιλιάδες αυτοκτονίες για να ‘’γίνει πρόεδρος’’ ο Πάκης, ο φυσικός αυτουργός της καταστροφής μας.
    *5.000 αυτοκτονίες, πέντε χιλιάδες νεκροί κάτω από την αδίστακτη εκτέλεση εντολών του εντολοδόχου Καραμανλή, του λεγόμενου αναίσθητου γενοκτόνου μιας ολόκληρης γενιάς των ελπιδοφόρων νέων μας?
    *Πως μπορούν και κοιμούνται, πως μπορούν και χαμογελούν οι άθλιοι πολιτικάντηδες, που μας διέλυσαν και μας ξεπούλησαν κυριολεκτικά στους διεθνείς και ντόπιους τοκογλύφους ?
    *Πως μπορεί όμως αυτός ο λαός να κάνει υπομονή, να κλείνει τα μάτια και να δέχεται κατά πρόσωπο αυτή την άθλια και προκλητική ΑΤΙΜΙΑ εις βάρος του?
    *Πολλά μπορεί ίσως, αλλά τον Πάκη Πρόεδρο, δεν το δέχεται με τίποτα.
    Κοιτά ειρωνικά και βουρκωμένος.. φτύνει ….

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.