ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακίστηκε ο Αλ. Αγγλούπας

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 38χρονος επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αγγλούπας, ο οποίος φέρεται ως κλεπταποδόχος της σπείρας των Ρομά που ξάφριζε σπίτια και βίλες επωνύμων, στην οποία εμπλέκονται ακόμη και αστυνομικοί.
klopi

Ο γνωστός στην κοσμική Αθήνα επιχειρηματίας, αν και αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται, απολογούμενος την Τρίτη στους ανακριτές κατά της Διαφθοράς, Ρέα Κατσιβέλη και Δημήτρη Φούκα, δεν κατάφερε να τους πείσει και κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, οι αστυνομικοί είχαν θέσει τον Αλέξανδρο Αγγλούπα υπό στενή παρακολούθηση ήδη από τον περασμένο Αύγουστο, καταγράφοντας κάθε τηλεφωνική συνομιλία του.

Σε πολλές από αυτές τις συνομιλίες ο 38χρονος φέρεται να διαπραγματεύεται, όπως αναφέρεται στη δικογραφία, την αγορά κλεμμένων ρολογιών και κοσμημάτων και τη μεταπώλησή τους, ενώ ζητά από πολλούς από τους συνομιλητές του να τον ενημερώνουν σε περίπτωση που «έπεφταν στα χέρια τους» πολύτιμοι λίθοι και επώνυμα ρούχα.

Στην απολογία του, ο επιχειρηματίας υποστήριξε ότι δεν είχε καμία σχέση με την εγκληματική οργάνωση και πως το κοινωνικό του status δεν θα τού επέτρεπε ποτέ να έχει πάρε δώσε με ανθρώπους της παρανομίας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.