ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Παγουλάτου

"Προσκλητήριο" Μητσοτάκη για συγκρότηση μετώπου κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Στην αποψινή παρουσίαση του καθηγητή Γιώργου Παγουλάτου όπου βρέθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης με συνομιλητές τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Σταύρο Θεοδωράκη, απηύθυνε για πρώτη φορά με τόσο έντονο τρόπο, ένα προσκλητήριο για τη δημιουργία μετώπου κατά του ΣΥΡΙΖΑ.
venizelos

Κάλεσε όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης και εννοώντας ειδικότερα το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ, που καθόλου τυχαία δε φαίνεται να ήταν η σημερινή συνύπαρξη τους εκεί, να ενωθούν για τη δημιουργία του μετώπου που θα καταφέρει να "γρεμίσει" τον ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα είπε: "Αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από όσα μας χωρίζουν", δίνοντας το σύνθημα για μια συνεργασία που θα καταφέρει να "ανατρέψει" τη σημερινή κυβέρνηση.

Στην παρουσίαση του βιβλίου «Το νησί που φεύγει, 12 +1 κείμενα για την κρίση», του καθηγητή στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, Γιώργου Παγουλάτου, βρέθηκαν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Ευάγγελος Βενιζέλος αντάλλαξαν «θερμή» χειραψία.

Στην παρουσίαση, στο αμφιθέατρο του «Αθήνα 984», ήταν και ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, με τον οποίο, επίσης, αντάλλαξε χειραψία ο πρόεδρος της ΝΔ.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Όσον αφορά το κόμμα που ημουν, τοΠα.Σο.Κ . πριν ενταχθώ στο
    ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ , αν με ρωτούσαν για την πιθανή μετακίνηση του Βενιζέλου ,θα ελέγα στον Κυριάκο :
    Που νομίζει οτι αποκτά » φλουρί Κωνσταντιννάτο »

    » Μας πείρατε , μας πείρατε βαρέλι δίχως πάτο » !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.