Neo

Πρωθυπουργός …Εικονικής Πραγματικότητας

Κάπως έτσι περιγράφουν τον Αλέξη Τσίπρα στην Χαριλάου Τρικούπη και όχι μόνο επειδή ‘διόρισε’, όπως λένε, υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής.
Στην πραγματικότητα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης μίλησε για έναν πρωθυπουργό που περιγράφει μία αλήθεια η οποία δεν υπάρχει. Αντιθέτως, στη Δημοκρατική Συμπαράταξη περιγράφουν την πραγματικότητα με μελανά χρώματα, αφού μιλούν για μία Ελλάδα όπου από την πρώτη κιόλας μέρα του ερχόμενου έτους θα κληθούν οι πολίτες της να πληρώσουν φόρους άνω των δύο δις ευρώ, 900 εκατομμύρια ευρώ θα κοπούν από προνοιακά και αναπηρικά επιδόματα, καθώς και συντάξεις, ενώ τίποτα από όσα πληρώνονται μέχρι σήμερα δεν θα καταργηθεί.
Όσο για το ποιος έχει την ευθύνη για όλα αυτά, στο ΠΑΣΟΚ το έχουν λυμένο. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ο πρωθυπουργός που έφερε το τρίτο μνημόνιο. Στην Χαριλάου Τρικούπη εξάλλου, επιμένουν ότι ήταν αχρείαστο…

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. kostas 11:30 10/11/2016

    θα πει καποιος σ αυτον τον φλωρο οτι δεν δικαιουται να ομιλει ουτε αυτος ουτε κανεις απο το κομμα του ? ελεος πια..με παρθενογεννηση βγηκαν αυτοι ??

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.