ΚΟΣΜΟΣ

Και θα γίνονται ...φυσιολογικοί

Σχολεία για την ...«καταπολέμηση» της ομοφυλοφιλίας θα δημιουργήσει ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου

Την άποψη ότι η ομοφυλοφιλία είναι μία εκτροπή που μπορεί να καταπολεμηθεί μέσα από ένα "σωστό" εκπαιδευτικό σύστημα, εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, ο οποίος αποκάλυψε ότι η Εκκλησία της Κύπρου προσανατολίζεται προς την οικοδόμηση εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, όπου ουσιαστικά θα γαλουχούνται «φυσιολογικοί» άνθρωποι.

Ο Προκαθήμενος της Κυπριακής Εκκλησίας, θεωρεί ότι η ομοφυλοφιλία αποτελεί εκτροπή από τη φύση, διατυπώνοντας την άποψη ότι ένας μοναχός ο οποίος έρχεται ενάντια στη φύση δίνει πολύ πιο δύσκολο αγώνα από ένα ομοφυλόφιλο ο οποίος πιο εύκολα μπορεί να έρθει ενάντια σε κάτι αφύσικο, όπως η ομοφυλοφιλία.

«Το αφύσικο πιο εύκολα το υπερπηδάς και όμως έχουμε καταξιωμένους κληρικούς που έζησαν μία όμορφη πνευματική ζωή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αρχιεπίσκοπος.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι η Εκκλησία της Κύπρου, προσανατολίζεται προς την δημιουργία σχολείων, τα οποία θα συντείνουν προς τον στόχο της καλλιέργειας ορθών κατευθύνσεων σε παιδιά.

Υπήρξε στόχος, όπως είπε ο Κύπρου Χρυσόστομος για τη δημιουργία τέτοιου είδους εκπαιδευτηρίων από παλαιότερα, εντούτοις αναβλήθηκαν οι σχεδιασμοί λόγω της οικονομικής ύφεσης.

Εντούτοις μέχρι τον Σεπτέμβριο, συνέχισε θα ετοιμαστούν δέκα νηπιαγωγεία με στόχο μέσα σε δύο χρόνια να γίνουν δημοτικά και σε έξι έτη γυμνάσια και λύκεια, στα οποία θα δίνεται μία υποδειγματική εκπαίδευση με ορθές κατευθύνσεις στους μαθητές, από τους οποίους θα έχουν την απαίτηση να βγαίνουν σωστοί άνθρωποι που να είναι παράδειγμα προς μίμηση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.